Minimalac Francuza protiv Urusa, "Sveci" će pobesneti!

Autor: Aleksa Blaćanin
utorak 20.11.2018.
23:13
Izvor: Sportske.net

Bilo je bitno da pobede i pokažu svoju snagu iako je prijateljski duel u pitanju, ali da li je morao ovaj tim da igra?

EPA-EFE/Christophe Petit-Tesson
EPA-EFE/Christophe Petit-Tesson

Povezane vesti

Francuska je večeras odigrala prijateljski meč. Slavili su protiv Urugvaja sa 1:0 (0:0).

Repriza četvrtfinala Svetskog prvenstva, pobednik isti, rezultat sličan, ali ovoga puta uz ogroman peh za aktuelnog šampiona sveta.

Francuska je krenula ofanzivno, a u 34. minutu Mbape se našao u gol šansi. Ipak oboren je od strane urugvajskog golmana, a prilikom pada je povredio rame.

Vrlo ružna scena koja je zadala glavobolje čelnicima PSŽ-a, a više o tome saznajte OVDE.

Tovan je zamenio Mbapea, a Francuzi su nastavili sa napadima. Na startu drugog poluvremena, sudija je pokazao na bele tačku, a Žiru je preuzeo odgovornost.

Iskusni napadač je bio precizan, a na kraju se ispostavilo da je to jedini gol na ovom meču. Gosti nisu uspeli da priprete, Francuzi su u defanzivi bili gotovo perfektni i dozvolili su reprezentaciji kakva je Urugvaj tek tri šuta ka Ljorisu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 21.11.2018
13:09

Ovo je skandal sta radi Desan. Odakle mu pravo da pusti Mbapea i dva nasa igraca u ovoj prijateljskoj utakmici. Izvrsiti zestok pritisak na saveze, ovo ne sme da se ponovi. Klubovi placaju igrace, sta da se Kante povredio? A prosle sezone Kante i Azar su bas doziveli povrede sa reprezentacijom u nebitnim utakmicama i propustili preko mesec dana.