Misija, "opremiti" Dušana Vlahovića! I Juve je izgleda našao način da to učini!

Autor: Boris Jovanović
utorak 05.04.2022.
09:37
Izvor: Sportske.net

Kako izvući maksimun iz jednog od najtalentovanijih napadača sveta?

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

U Juventusu se bes ne stišava, tvrde da su razbili Inter, da su ih sudije sprečile da pobede, ali okrenuli su se već gostovanju u Kaljariju. Ono što klub treba da uradi je da sačuva četvrto mesto i eventualno pokuša da odbrani kup, ali je igranje u Ligi šampiona imperativ. 

Klub je uveren da ekipa ima budućnost, da su šansu za titulu propustili u prvih par meseci sezone. Juve ima pet bodova više od Rome, nije gotovo, ali imaju dobru šansu da uđu u mirnu završnicu sezone, ako pobede u narednih nekoliko mečeva.

Ono što je u klubu prioritet je "opremiti" Vlahovića naredne sezone. Upravo taj izraz koriste italijanski mediji jer prema informacijama klub će učiniti sve da pojača podršku srpskom napadaču. Odlaze Dibala i Bernadeski kojima ističu ugovori, oporaviće se Kjeza, ali potrebno je još igrača, polušpic, kao i spoljni igrači u napadu.

Lista se već zna, Zaniolo iz Rome, žele i Di Mariju koji bi doneo neophodno iskustvo, a informacije iz Italije ukazuju da Juventus i dalje nije odustao od Dembelea. Ako bi stigli Zaniolo i jedan od njih dvojice, to bi bilo dovoljno da izvuku maksimum od Vlahovića.

Pre Zaniola, najveće ulaganje bi trebalo da bude u još jednog Srbina, a klub će napustiti i igrači veznog reda poput Artura, Rabioa koga želi Barselona, verovatno i Aleksa Sandra, a možda se oprosti i Kjelini. Iako za De Lihta ima ponuda, ne postoji nikakva šansa da Holanđanin novi lider tima i verovatno i kapiten u odsustvu Bonućija ode iz kluba.

Kako rekosmo centar svega je Vlahović, Juve je čvrsto rešen da izvuče maksimalno iz njegovog talenta i omogući mu saigrače koji će stvarati prilike, ali i rasteretiti Srbina. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke