MISIJA USPELA: Uživali navijači, uživao i Mitrović!

Autor: Miloš Marković
nedelja 27.09.2015.
10:40
Izvor: Sportske.net

Srbin je heroj tribine.

BETA/AP Photo/Scott Heppell
BETA/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Nije postigao gol, ali nije ni isključen. Sve u svemu, uspešna utkmica za srpskog napadača.

Aleksandar Mitrović se vratio na teren nakon suspenzije, navijači su oduševljeni obzirom da je srpski reprezentativac imao velikog uticaja na igru svog tima i da je predstavljao veliku opasnost po gol šampiona.

Navijači su mu pripremili i simpatičnu pesmicu, zamolili ga da ostne na terenu do kraja, poslušao ih je, zadovoljan jeprikazanim.

"Odigrali smo jako dobru utakmicu, naročito u prvom poluvremenu. Igrali smo zaista dobar fudbal.", rekao je Njukasl engleskim medijima.

Kako je dodao, navijači moraju da budu zadovoljni bodom protiv šampiona.

"Vršili smo pritisak, izlazili visoko na loptu protivnika. Moramo da budemo zadovoljni osvojenim bodom jer smo ga uzeli Čelsiju, aktuelnom šampionu. Moramo da nastavimo vredno da radimo, ovako treba da igramo na svakoj utakmici."
, zaklučio je Srbin, koji je bio prava noćna mora defanzivcima Čelsija, tako i svom kapitenu Branislavu Ivanoviću koji je u jednom duelu i udario Mitrovića zbog čega veliki deo javnosti smatra da je trebalo da bude i isključen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ЦЗ LeSa MUFC
Sunday, 27.09.2015
12:28

Kakav je ovo kralj momak,borio se kao Lav..kada je izlazio ne znam da li ste gledali..ceo stadion je ustao..rukama ih je terao da daju podrsku svima..!Ludi Srbin..pisu navijaci po Tviteru! ;-)

avatar
Toti 10
Sunday, 27.09.2015
10:42

Hvala Bogu da je odigrao dobar mec posle svih onih desavanja i kritika na njegov racun

avatar
MisoG
Monday, 28.09.2015
08:59

On je doveden da daje golove , a golova nigdje , našao se samo u jednoj poluprilici. Istina borio se ali Englezi to neće dugo trpiti . Sve je to još uvijek tanko.