Mitar održao govor u svlačionici, da li i oproštajni?

Autor: Boris Jovanović
subota 17.04.2021.
10:17
Izvor: Sportske.net

Skot Parker pomalo i licemeran, da li je već kasno?

EPA-EFE/Andrew Couldridge
EPA-EFE/Andrew Couldridge

Povezane vesti

Skot Parket je baš eksperimentisao, igrao bez Aleksandra Mitrovića, na kraju je suočen sa povratkom u Čempionšip. Najbolji strelac u istoriji Srbije pokušava sve da spasi tim, ali teško da će to uspeti.

Fulam je u poslednjim sekundama posle evrogola Traorea izgubio od Vulvsa, a Mario Lemina je rekao da je Mitar održao strastven govor u svlačionici i probao da ohrabri ekipu koja je u gotovo izgubljenoj poziciji.

"To nam je svakako potrebno u teškim trenucima, potrebni su nam lideri", tvrdi Parker.

"Potrebna nam je i akcija, ne samo reči, potrebno je da ustanemo već za vikend", dodao je menadžer Fulama koji je 18. na tabeli, imaju šest bodova manje od zone spasa, ali i meč više od "Svraka", pa je situacija gotovo bezizlazna.

Sledeći rival je Arsenal za vikend, tim koji je daleko od Evrope, ali će pokušati sve kako bi osvojio LE i tako se vratio u Ligu šampiona. Možda je to šansa za "Trotere", koji u poslednjem kolu čekaju Njukasl, ali idu i Čelsiju i Junajtedu uz Arsenal, dočekuju i Barnli koji je takođe blizu opasne zone, pa klub iz Zapadnog Londona teško može do opstanka.

Šta će biti sa Mitrovićem ako ispadnu?

On je bio veran klubu, vratio ih je u PL, ali jasno da je Fulam jo-jo klub i da nema kvalitet da bi bio konstantan u eliti.

Pričalo se o transferu u Everton, pominjan je i Vest Hem, ali i odlazak u neki od većih italijanskih klubova, Roma traži napadača.

No, za sada sve je u domenu spekulacija, Mitrović je zadovoljan u Londonu, a ako ga proda, Fulam će zadatak da se vrati još jednom u PL učiniti gotovo nemogućim.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke