Mitar podelio Ostrvo - jedni o 15 mečeva suspenzije, drugi o "smešnim" sudijama!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 21.03.2023.
18:17
Izvor: Sportske.net

Videćemo konačnu odluku FA Engleske.

AP Photo/Jon Super
AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Velika se prašina podigla oko meča između Mančester junajteda i Fulama kada je Aleksandar Mitrović dobio direktan crveni karton zbog odgurivanja sudije.

FA Engleske će verovatno dodeliti tri meča suspenzije za reprezentativca Srbije, a navijači uveliko debatuju o tome da li je Mitrogol zaslužio i veću kaznu.

Među onima koji bi podržali veću kaznu jeste i novinar "Talk Sport"-a Din Sanders koji zagovara čak 15 mečeva kazne, međutim njegov kolega iz redakcije i bivši fudbaler Totenhema Džejmi O'Hara koji je protiv dodatnog kažnjavanja.

"Moj 12-godišnji sin neće kopirati Mitrovića. Da li ćemo praviti loš primer od Mitrovića koji je bio ljut na fudbalskom terenu? Koliko igrača svih ovih godina pobesni na terenu? Mančester junajted je ranije stalno okruživao sudiju, Arsenal to radi ove sezone. Ne podržavam to šta je uradio Mitrović, ali predlog o 10 mečeva kazne je neverovatan", rekao je O'Hara.

"Mitrović je bio ljut, uradio je pogrešnu stvar, svi znamo da se sudija ne dira. Ali, priče od 10 utakmica - smešno! Ispao je glup, biće kažnjen i od strane kluba, čitav svet se obrušio na njega, ali 10 mečeva...", kazao je bivši fudbaler Totenhema, a potom i opleo po sudijama.

"A šta mislite, da nije možda problem kvalitet suđenja i sudija? Kao i to kako se koristi VAR? Sve to traje već neko vreme, igračima se smučilo loše suđenje, svake nedelje pričamo o sudijama, kao da su beskorisni", zaključio je O'Hara.

Čekajući zvaničnu odluku FA, navijači su podeljenog stava...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke