Mitar pogađa i za praznike!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 26.12.2014.
21:04
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Aleksandar Mitrović dogurao je do cifre od deset golova u šampionatu Belgije pošto je večeras postigao vodeći gol za Anderleht u pobedi nad Vesterloom.

rsca.be
rsca.be

Povezane vesti

Dan nakon katoličkog Božića na terene su, osim Engleza, izašli i fudbaleri belgijskih prvoligaša. Pet utakmica zakazano je za petak a poslednja je odigrana na stadionu "Konstant Vanden Štok".

Aktuelni šampion Anderleht dočekao je Vesterlo i slavio rezultatom 4:0 (2:0) a srpski internacionalac Aleksandar Mitrović najavio je ubedljiv trijumf domaćih već na startu susreta.

Bivši napadač Partizana otključao je bravu gostujućeg tima u 15. minutu a samo devet minuta kasnije Konte je povisio prednost domaćih na 2:0. U drugom delu igre Anderleht je sa još dva pogotka stavio tačku na ubedljiv trijumf a Mitar je teren napustio u 86. minutu.

Srpski reprezentativac stigao je tako do svog desetog pogotka u belgijskom šampionatu a ukupno trinaestog u tekućoj sezoni!

Podsećamo da se Aleksandar Mitrović nalazi na meti mnogih evropskih klubova a poslednji gigant koji je stao u red je italijanski Milan.

Ukoliko u narednom periodu nastavi da rešeta mreže u Župiler ligi jasno je da će Anderlehtu biti teško da zadrži Mitrovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke