Mitrović u životnoj formi, peti gol za novu pobedu Fulama!

Autor: Milovan Longinov
utorak 30.08.2022.
22:24
Izvor: Sportske.net

Srbin igra u formi života!

Twitter/@FulhamFC
Twitter/@FulhamFC

Povezane vesti

Fudbaleri Fulama pobedili su na svom "Krejven kotidžu" ekipu Brajtona rezultatom 2:1, a Aleksandar Mitrović je nastavio svoju golgetersku seriju! 

Mitrović je postigao prvi pogodak na meču, što je bio njegov peti gol od početka sezone u Premijer ligi, pa je na listi strelaca ispred njega sada samo Erling Haland (6).

Fulam je bio bolji rival od početka utakmice, dominirao je u prvom poluvremenu, ali nije imao mnogo ozbiljnih prilika.

Ipak, na početku drugog dela igre, tačnije u 48. minutu Aleksandar Mitrović ponovo je bio na pravom mestu za vođstvo Fulama.

Posle jedne duge akcije, Kebano je poslao loptu na drugu stativu, a tamo je na pravom mestu srpski golgeter koji je iz prve pogodio za 1:0.

Samo sedam minuta kasnije Fulam je duplirao vođstvo, nakon jedne kontre, lopta je došla do Andreasa Pereire koji je sa levog boka vratio povratnu, a nespretni Dank pogodio sopstvenu mrežu za 2:0.

Međutim, tu nije bio kraj, pošto je Brajton uspeo da se vrati nakon samo četiri minuta. Rid je nespretnom reakcijom šutnuo Estupinjana, a sudija pokazao na belu tačku posle asistencije iz VAR sobe. Precizan sa 11 metara bio je Mekalister za 2:1. 

Fulam je do kraja uspeo da sačuva prednost i tako dođe do druge pobede i čak osam bodova i pete pozicije na tabeli. 

Inače, AdmiralBet je danas u svom specijalu predložio tip Mitar daje gol, Fulam pobeđuje sa kvotom 4,00, nadamo se da je bilo onih koji su znali to da naplate. 


Kristal Palas je ugostio Brentford, a rezultat na kraju je bio 1:1. 

Strelac za Palas ponovo je bio Vilfred Zaha, koji je postigao prelep pogodak u stilu Tijerija Anrija u 59. minutu. Zaha je primio loptu na levoj strani, nekako je pronašao rupu i maestralno poslao u malu mrežu, u gornji desni ugao.

Ipak, Brentford se ponovo nije predavao i po ko zna koji put uspeo da se vrati u finišu. Nakon centaršuta sa levog boka, Visa je bio najviši u skoku za 1:1. 


Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke