Mitrović ima jedan zahtev za Fulam, u suprotnom odlazi

Autor: Nemanja Janošev
utorak 11.05.2021.
15:17
Izvor: Sportske.net

Srpski napadač gleda druge opcije.

Twitter/Fulham
Twitter/Fulham

Povezane vesti

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović mogao bi da napusti Fulam u letnjem prelaznom roku.

Po svemu sudeći, Mitrović neće nositi dres ekipe sa "Krejven Kotidža" u Čempionšipu naredne sezone, a glavni razlog za to biće eventulani ostanak Skota Parkera na mestu menadžera ovog tima, piše "Atletik".

U odnosu na prethodnu sezonu, kada im je bio ključna figura u borbi za promociju u Premijer ligu, Mitrović je upao u potpuno drugi plan još početkom ove kampanje, a ni sjajne igre u dresu reprezentacije Srbije nisu mu pomogle da dobije veću minutažu.

Doduše, nisu ni njegovi učinci bili na zadovoljavajućem nivou. Samo tri pogotka je postigao u Premijer ligi ove sezone, a dva od tog ukupnog učinka došla su u drugom kolu protiv Lidsa.

Kako prenosi "Atletik" Mitrović nije srećan svojim statusom u klubu i namerava da ode, a ukoliko uprava Fulama poveri Skotu Parkeru da i naredne sezone vodi "mamuze", to će se sigurno i obistiniti.

Sastanak između uprave i Parkera trebalo bi da bude održan uskoro, nakon čega će se znati njegova sudbina. Navodno, klub bi želeo da se drži Parkera i da sa njim napadnu novi povratak u najelitniji rang.

 Na upravi Fulama je da odabere - ili Mitrović ili Parker.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke