Mitrović na udaru novinara u Engleskoj: ''Kaznite ga sa 10 utakmica!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.03.2023.
22:29
Izvor: Sportske.net

Burna Mitrovićeva reakcija na terenu izazvala i oštru osudu u medijima.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Izgledalo je početkom drugog poluvremena da će ovo biti savršeno veče za ekipu Fulama i srpskog napadača Aleksandra Mitrovića koji je svojim golom u 50. minutu meča doneo prednost svom timu na ''Old Trafordu'' protibv Mančester junajteda.

Imao je još jednu priliku da postigne i drugi gol, ali sve se okrenulo od 72. minuta, kada je sudija pokazao na jedanaesterac za Mančester junajted pošto je Vilijan igrao rukom na gol-liniji.

Ta odluka je potpuno razbesnela Aleksandra Mitrovića koji se unosio u lice sudiji, pa su čak i saigrači morali da ga smiriju. Arbitar mu to nije oprostio, pa je uz Vilijana i njemu pokazao put u svlačionicu, a Mančester je do kraja meča okrenuo rezultat na 3:1 u svoju korist.

Mitrovićevo ponašanje izazvalo je brojne reakcije fudbalske javnosti u Engleskoj, a najoštriji prema najboljem strelcu Fulama i našeg nacionalnog tima bio je novinar britanskog ''Telegrafa'', nekadašnji sudija Kit Heket koji je u svom tekstu apelovao na nadležne disciplinske organe da srpskom napadaču izrekne kaznu od čak 10 mečeva suspenzije?!

''Aleksandra Mitrovića čeka teška kazna – zaslužuje kaznu od 10 utakmica'', naslov je njegovog teksta.

Na početku se ističe da je Mitrovićevo ponašanje ' ''neoprostivo'', jer osim što se sudiji unosio u lice, on ga je i rukama odgurivao.

''FA mora da kazni Aleksandra Mitrovića s minimalnih 10 utakmica zabrane igranja zbog njegovih postupaka na Old Trafordu. Ne mogu da razumem šta mu je prolazilo kroz glavu i stvarno je potrebno da upravljačko telo preduzme snažnu i odlučnu akciju", piše, između ostalog, u tekstu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke