Mitrović pogodio na debiju za Al Hilal, nervozni Milinković-Savić glumio Zidana i dobio crveni karton!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 24.08.2023.
22:12
Izvor: Sportske.net

Zanimljivo veče za srpske reprezentativce u dresu Al Hilala.

Al Hilal/Twitter
Al Hilal/Twitter

Povezane vesti

Fudbaleri Al Hilala bili su ubedljivi večeras i kao gosti sa 4:0 savladali ekipu Al Rada u meču trećeg kola šampionata Saudijske Arabije.

U centru pažnje bili su srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić. Prvi će po lepom, a drugi po ružnom, pamtiti ovu utakmicu.

Imao je Mitrović sjajan debi u novom klubu i već u 42. minutu postigao "prvenac". Posle sjajnog centaršuta Portugalca Rubena Neveša srpski napadač je u svom stilu zakucao loptu u mrežu rivala.

Prednost Al Hilala udvostručio je Salem Al Davsari iz penalau 56. minutu.Isti igrač pogodio je i 13 minuta kasnije posle sjajnog prodora Brazilca Malkoma.

Ni ubedljiva prednost Al Hilala nije uticala da Sergej Milinković-Savić bude hladnokrvniji u 76. minutu. Tražio je naš reprezentativac jedanaesterac i pobesneo što nije dosuđen nakon što ga je u kaznenom prostoru oborio štoper domaćih  Omar Gonzalez. Besno je ustao Milinković-Savić i i glavom udario protivničkog fudbalera, koji je teatralno pao na zemlju iznudivši direktan crveni karton za Srbina. Tom prilikom i Gonzalez je dobio drugi žuti, pa je i on morao put svlačionice.

Konačan rezultat postavio je Abdulah Al Hamdan minuta pre kraja meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke