Mitrović popravlja saldo i drži Fulam u vrhu, Jokan gura Runija u ponor

Autor: Nemanja Janošev
subota 25.09.2021.
18:14
Izvor: Sportske.net

Pozitivan dan za Srbe u Čempionšipu.

@FulhamFC/Twitter
@FulhamFC/Twitter

Povezane vesti

Srpski napadač Aleksandar Mitrović bio je jedini strelac za Fulam u remiju sa Bristol sitijem (1:1) u 9. rundi Čempionšipa.

Sjajni Mitrović nastavio je da teroriše protivničke odbrane u ovoj sezoni, ali to nije bilo dovoljno njegovoj ekipi da upišu tri boda i omogući im mesto među prve dve ekipe najjače druge lige sveta.

Njegov gol i 50. minutu posle asistencije Harija Vilsona Fulamu je doneo prednost, ali poslednju reč imao je Kejsi Palmer u 79. minutu, svega tri minuta po ulasku u igru.

Mitrović je stigao do sedmog pogotka u ovoj sezoni i deli vodeću poziciju sa Sviftom iz Redinga koji sa klupe predvodi Veljko Paunović.

Slaviša Jokanović je vodio svoj Šefild junajted protiv Derbi kauntija koji nije uspeo da se izvuče iz "minusa" na tabeli. Pre nekoliko dana Fudbalska asocijacija Engleske kaznila ih je sa -12 bodova, stoga im se poništilo 10 osvojenih poena do sada. Bila je to minimalna pobeda Šefidla zahvaljujući golu Bilija Šarpa u 90 minutu sa penala, a treba istaći da su "ovnovi" imali igrača manje poslednjih pola sata utakmice.

Igra ne ohrabruje Jokanovića, ali piše se pobeda, treća u sezoni za popravljanje forme i 11. mesta na tabeli sa 12 bodova. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke