Mitrović propušta Brentford, da li je ovo znak da odlazi iz Londona?

Autor: Ivan Cvetković
petak 18.08.2023.
21:15
Izvor: Sportske.net

Novinari su prilično sumnjičavi...

Richard Sellers/PA via AP
Richard Sellers/PA via AP

Povezane vesti

Spekulacije o sudbini Aleksandra Mitrovića ne prestaju tokom čitavog leta. 

Transfer u Al Hilal je i dalje u neizvesnosti zato što Fulam ne želi da se odrekne srpskog napadača za kojeg, tvrde u Londonu, ne mogu da pronađu adekvatnu alternativu.

Mitrović je igrao protiv Evertona u prvom kolu, tada je doživeo lakšu povredu, a menadžer londonske ekipe Marko Silva otkrio je da Srbin neće moći da pomogne ekipi u subotu protiv Brentforda.

"Neće ga biti zbog povrede skočnog zgloba koji ga boli od meča sa Evertonom. Radi individualno, nije sa saigračima na treningu, ali to je zbog oporavka od povrede. Povreda nije ozbiljna. To je ono što mogu da kažem. Nije ozbiljna u smislu da će biti odsutan tri ili četiri nedelje, neće. Nemam informaciju o njegovoj prodaji, niti mi je neko iz kluba rekao tako nešto", odgovorio je Silva na pitanje novinara o navodnoj ponudi Al Hilala od 53.000.000 evra koju je Fulam odbio.

Mnogi na Ostrvu veruju da je ovo samo prikrivanje već viđenog transfera Aleksandra Mitrovića koji je izrazio želju da se preseli u Saudijsku Arabiju gde prelazni rok traje dve nedelje duže nego u Evropi.

Do tada...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke