Mitrović u Mančesteru od sjaja do očaja, pogodio pa pocrveneo - dalje ide Junajted!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 19.03.2023.
19:27
Izvor: Sportske.net

Srbin umesto junak, možda postao i tragičar...

AP Photo/Jon Super
AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester junajteda uspeli su da se plasiraju u polufinale FA kupa pošto su večeras na svom stadionu eliminisali Fulam rezultatom 3:1.

Posle ne pretarno zanimljivog prvog poluvremena, nastavak meča na Old Trafordu doneo nam je pregršt uzbuđenja.

Igrao se 50. minut kada su gosti stigli do vođstva, Aleksandar Mitrović se posle kornera Pereire našao na pravom mestu u pravo vreme i matirao De Heu.

Mogao je Srbin do još jednog pogotka, glavom je gađao dalju stranu, ali se Španac izvio koliko je dugačak i uspeo da otkloni opasnost.

Od 72. minuta počeo je horor za Fulam.

Posle pregledanog VAR snimka, sudija Kavanag isključio je Vilijana zbog igranja rukom na sopstvenoj gol-liniji, a posle burne reakcije Aleksandra Mitrovića i Srbin je isključen.

Loptu sa bele tačke je u gol poslao Bruno Fernandeš u 75. minutu, da bi dva minuta kasnije i Marsel Zabicer na veoma spretan način doneo potpuni preokret Junajteda.

Fulam je nedugo zatim ostao i bez trenera pošto je isključen Marko Silva, a konačan rezultat postavio je Bruno Fernandeš u šestom minutu nadoknade vremena.

Mančester junajted će se u polufinalu FA kupa sastati sa Brajtonom koji je ranije danas bio bolji od četvrtoligaša Grimsbija rezultatom 5:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke