Mitru za rođendan, Fulamu tri boda!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 16.09.2022.
22:54
Izvor: Sportske.net

Fantastično drugo poluvreme Fulama.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Aston Vila je bila daleko bolji rival od Sautemptona u prvom poluvremenu, stvarali su šanse i konačno su došli do gola u finišu prvog dela igre. 

Jako čudan gol Aston Vile u tom 42. minutu utakmice. 

Svašta se dešavalo u kaznenom prostoru Sautemptona, odbitak, potom lopta od prečke ide na nogu Remzija koji pogađa. Ofsajda nema, 1:0.

Nastavak je pripao gostima, ali samo ako gledamo šanse, Aston Vila se iskusno povukla i čekala priliku da napadne, sačuvali su svoj gol i zasluženo slavili pobedu. Tek druga pobeda ovog tima, sada su se izjednačili sa Sautemptonom na tabeli sa po 7 bodova. 

U duelu Notingema i Fulama pobedu je odneo gost i to rezultatom 2:3. 

Avoniji je doveo domaće u prednost posle kornera, slabo su ga odbranili fudbaleri Fulama iigrao se 11. minut kada je domaćin stigao do prednost

I onda crne rupe u igri domaćih početkom drugog poluvremena, ponovo korner sa istog mesta, ali za drugu ekipu, Adarabiojo je pogodio za 1:1. 

Za dva minuta je Fulam postigao dva gola, prvo smo videli najlepši detalj sa utakmice, povratna lopta za Palinju koji gađa gornji desni ugao i pogađa za 1:2, da bi potom posle sjajne akcije po levoj strani Harison Rid doneo gostima veliku prednost.

Domaći su uspeli samo da umanje prednost, i to preko O'Brajena, ali više od toga nisu mogli. 

Mitrović igrao skoro 90 minuta, praktično je bio neprimetan, ali nebitno mu je dok njegov tim pobeđuje, sjajan poklon je od kluba dobio i za 28. rođendan. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke