Mladen Krstajić već završio misiju u Makabiju?

Autor: Nemanja Janošev
utorak 26.04.2022.
08:30
Izvor: Sportske.net

"Petarda" pa skrivena poruka?

Pedja Milosavljevic/Starsport
Pedja Milosavljevic/Starsport

Povezane vesti

Bivši selektor Srbije Mladen Krstajić, prema svemu sudeći, završio je svoju epizodu na klupi Makabija iz Tel Aviva.

Njegova budućnost je bila neizvesna u poslednjih nekoliko sedmica, uprkos tome što je ima zavidne rezultate vodeći slavni izraelski klub.

Makabi zaostaje 10 bodova za prvoplasiranom Haifom i njihove šanse za titulom šampiona su maltene ugašene sa pet kola pre kraja plej-ofa. Krstajić je nedavno rekao da mu situacija u kojoj se nalazi nije prijatna budući da se i oseća kao da je i dalje na probi.

"Mi smo došli sa jednom idejom i sa dogovorom sa ljudima iz kluba da radimo na pola godine, da vratimo Makabi na onaj pravac koji to svi očekuju, koji zaslužuje, i mislim da smo sa našim odnosom, kažem za mene i moj stručni štab, sa našim radom i ponašanjem van terena, pokazali da imamo i snagu i znanje, a i volju, da radimo u ovako velikom klubu. I sigurno da se ne osećam ugodno u ovom momentu zato što, moram biti iskren kao i uvek što sam bio, ispada da osećam da smo i dalje na probi", rekao je Krstajić na nedavnoj konferenciji za medije.

Njegova ekipa je prošle večeri odigrala sjajnu partiju protiv gradskog rivala Hapoela, pobedila sa 5:0, uz dva pogotka Đorđa Jovanovića. Nakon te utakmice, Krstajić je na društvenoj mreži Instagram postavio "priču" koja se tumači poput rastanka imajući u vidu njen sadržaj. Bila je to ispružena šaka koja očigledno sa svojih pet prstiju predstavlja rezultat meča, a uz to je postavio pesmu Asima Bajrića "Zašto plačeš". Čini se da je uprava rekla svoje i da po završetku sezone bivši trener TSC-a neće sedeti na klupi ovog tima.

Tokom današnjeg popodneva se nastavlja Super liga Srbije, odnosno bitka u plej-autu i plej-ofu. AdmiralBet je za vas pripremio sjajne kvote!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke