Moćni Real Madrid brojao do četiri u Vigu, Azar promašio "petardu"!

Autor: Milovan Longinov
subota 20.08.2022.
23:53
Izvor: Sportske.net

Kakva partija...

EPA-EFE/Lavandeira
EPA-EFE/Lavandeira

Povezane vesti

Fudbaleri Real Madrida pobedili su u gostima ekipu Selte rezultatom 4:1 u drugom kolu La Lige.

Iako je danas ekipu napustio Kazemiro, na terenu se to nije osetilo, čak i u odsustvu Tonija Krosa, jer je vezom dirigovao Luka Modrić, uz novajliju Čuamenija i Kamavingu.

Real je počeo dobro, golom iz prvog udarca u okvir, nakon igranja rukom i asistencije iz VAR sobe, Benzema je pogodio iz penala za 0:1. 

U 23. minutu, Militao je takođe igrao rukom, sudija opet nije imao izbora nego da pokaže na belu tačku, a precizan je bio i Jago Aspas.

I onda, u 41. minutu trenutak magije, Modrić je prihvatio loptu od Davida Alabe, u nekoliko koraka prošao čuvara i sa 23 metra pogodio sam ugao za 1:2.

Hrvat se tu nije zaustavio, u 56. minutu je u jednoj kontri kao na tacni proigrao Vinisijusa Žuniora, koji je u punom trku izbio na golmana, lako ga obišao i postavio nedostižnih 1:3.

Samo 10 minuta kasnije, nakon nove konrektne akcije, Žunior je ovaj put bio asistent, a Valverde pogodio dalji ugao po zemlji za 1:4, verovali ili ne, u tom trenutku iz petog udarca u okvir gola. 

U finišu utakmica lako je moglo da bude i 1:5, neverovatni Ridiger je odradio sve, pretrčao je pola terena u jednoj kontri, proigrao Benzemu, koji je oboren za novi penal Reala. 

Ovaj put je odgovornost preuzeo Eden Azar, ali je bio neprecizan, pročitao ga je Marćezin, no, to nije promenilo utisak Reala.

Ovo večeras opet je bio Real Madrid, od 2018. otišli su Kristijano Ronaldo, Serhio Ramos, Kejlor Navas, Rafael Varan, Geret Bejl, Marselo, Isko, sada i Kazemiro, ali to ništa ne menja...

Real posle dva kola ima šest bodova, pritisak je opet na Barsi, koja ima bod iz prvog meča, a u nedelju gostuje nimalo naivnom Real Sosijedadu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke