Modrić bi drugi put do Cibele, protiv Sitija priželjkuje preokret!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 01.05.2022.
13:50
Izvor: Sportske.net

Hrvatski fudbaler Luka Modrić, koji je u subotu sa Real Madridom osvojio špansko prvenstvo, izjavio je da je presrećan i da se nada novoj pobedi u sredu protiv Mančester sitija u Ligi šampiona, prenela je HINA.

EPA-EFE/Juanjo Martin
EPA-EFE/Juanjo Martin

Povezane vesti


Real Madrid je na svom terenu pobedio Espanjol sa 4:0, i četiri kola pre kraja prvenstva osvojio titulu prvaka Španije.

"Ovo je neverovatno. Osvojiti prvenstvo je uvek posebno, a pred našom publikom na Santjago Bernabeu je još i lepše", izjavio je 36-godišnji Modrić kome je to 19. trofej u dresu "Kraljevskog kluba".

"Presrećan sam. Odigrali smo sjajnu utakmicu, a atmosfera je bila spektakularna. Nadam se da ćemo ovo ponoviti u sredu", dodao je za klupsku televiziju Real Madrid TV.

Real Madrid će pred svojom publikom pokušati da nadoknadi poraz 3:4 od Mančester sitija iz prve utakmice polufinala Lige šampiona.

Klub sa severa Madrida je u subotu osvojio 35. naslov prvaka Španije u 120 godina dugoj istoriji kluba.

"Poslednja dva prvenstva smo osvojili u poslednjem kolu, a ovo je prvi put da smo do naslova došli ovoliko unapred. To puno govori", napomenuo je Modrić koji za Real Madrid nastupa od leta 2012. Ovo mu je treći naslov prvaka Španije, nakon 2017. i 2020. godine.

"Odigrali smo spektakularno prvenstvo. Do kraja ćemo uživati i proslaviti sa našim navijačima", rekao je hrvatski vezni igrač kome ugovor ističe 30. juna.

Fudbaleri Real Madrida su u subotu proslavili osvajanje titule sa navijačima na trgu rimske boginje plodnosti Cibele, nasuprot gradske skupštine. Uz fontanu gde tradicionalno proslavljaju trofeje, igrači su zavezali klupsku zastavu oko vrata spomenika boginje Cibele.

"Prošlo je puno vremena od kada nismo bili kod Cibele, od 2018. godine. Imali smo veliku želju da proslavimo titulu sa našim navijačima", izjavio je Modrić. "Hvala im na ambijentu stvorenom danas i podršci tokom čitave sezone. Trofej je takođe i njihov", zaključio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke