Modrić: ''Moja prostačka reakcija!''

Autor: Darko Mitrović
subota 07.05.2016.
21:01
Izvor: Sportske.net, jutarnji.hr

Fudbaler Reala kaje se zbog incidenta u finišu utakmice sa Mančester Sitijem, kada je uputio tešku uvredu slovenačkom arbitru Damiru Skomini.

Beta/AP Photo/Paul White
Beta/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Uporedo sa informacijama o plasmanu Real Madrida u finale Lige šampiona i trijumfu nad Mančester Sitijem (1:0) u revenšu polufinala, pažnju španske, ali i javnosti u regionu proteklih dana privlačila je i reakcija Luke Modrića koja se od njega nije očekivala.

Podsetimo, hrvatski reprezentativac je u finišu meča sa klupe uputio teške reči na račun glavnog arbitra Damira Skomine, a kako je sve izgledalo možete da pogledate OVDE.

Naravno, usledile su brojne osude ovog njegovog čina, a par dana kasnije, Modrić se tim povodom oglasio u izjavi za ''Jutarnji list'', gde je uputio javno izvinjenje i Skomini i slovenačkom narodu.

''Tek kada sam video snimak, postao sam svestan svoje prostačke reakcije. U grotlu Bernabeua i napetosti poslednjih sekundi važne polufinalne utakmice Lige šampiona, ponela me euforija trenutka.

Iskreno rečeno, nisam uopšte išao za tim šta sam viknuo. Sada mi je vrlo nelagodno zbog neprimerene reakcije i ružne psovke, tim pre što to nije moj običaj.

No, bez obzira na uzbuđenje i nervozu trenutka u kojem se dogodilo, nisam smeo to sebi da dopustim. Na terenu se štošta kaže i u pravilu ostane na tome, ali bez obzira, nije u redu kako sam postupio.

Zato se izvinjavam svega sdiji Damiru Skomini, a potom i svakome, posebno u Sloveniji, koga je uvredila moja prostačka reakcija'',
poručio je Modrić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No ®ules
Saturday, 07.05.2016
23:54

Dobija negativne kritike jer je hrvat, ali se izvinuo i pokazao da je dobar čovjek. Ostavimo politiku na stranu, Luka djeluje kao fin momak i nisam do sada primijetio neki slican ekces sa njegove strane!

avatar
wsaydxert
Friday, 13.05.2016
16:42

Nebitna je nacionalna pripadnost, ovo je za suspenziju odakle god da je.nP.S. Kaze se IZVINIO

avatar
Go Hard or Go Home
Saturday, 07.05.2016
13:23

Nije ti obicaj da psujes? Svi znamo da balkanci svi psuju tako da.. :)

avatar
Realan tip
Saturday, 07.05.2016
11:34

Zna se ko su, mogu biti fini pred kamerama koliko hoce, uvijek ovako nesto ispliva. Jace je to od njih.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 07.05.2016
11:31

gospodin i igracina