Modrić poželeo dobrodošlicu Mbapeu, a šta će biti sa njim?

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 13.04.2021.
20:25
Izvor: Sportske.net

Hrvat veruje da će ostati i naredne sezone u Realu.

EPA-EFE/Ballesteros
EPA-EFE/Ballesteros

Povezane vesti

Fudbaler Real Madrida Luka Modrić rekao je da je zvezda PSŽ-a Kilijan Mbape dobrodošao u kraljevski klub budući da spada u red najboljih igrača na svetu.

Modrić se u društvu trenera Zinedina Zidana pojavio na konferenciji za novinare pred sutrašnji revanš meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Liverpula.

Osim meča protiv aktuelnog šampiona Engleske u kojem Real brani prednost od 3:1 iz prvog meča, novinari su pitali kapitena reprezentacije Hrvatske šta misli o mogućeg dolasku Mbapea u klub.

"Postoje glasine, ali ih ne bih komentarisao. Mbape je izvanredan fudbaler i on je to već dokazao. Veliki igrači su uvek dobrodošli u Real, a on je jedan od najboljih na svetu", rekao je Modrić u pres sali "Enfilda".

Novinare je zanimalo da li će on produžiti ugovor sa Realom pošto mu aktuelni ističe na kraju sezone.

"Ide u dobrom pravcu. Veoma sam srećan ovde i nadam se da ću ostati i naredne sezone, ali ne mogu da kažem ništa više od toga", rekao je Modrić.

Komentarišući okršaj protiv Liverpul rekao je da očekuje tešku utakmicu, ali i ishod sličan prvom duelu odigranom pre sedam dana u Madridu.

"Osećamo se dobro bez obzira na veliki broj utakmica u poslednje vreme i sve češće povrede. Treba da nastavimo da radimo, mi smo profesionalci. Uložićemo sve napore da pobedimo sutra", rekao je jedan od najboljih vezista na svetu.

Pohvalio je saigrača iz veznog reda Tonija Krosa sa kojim je već sezonama unazad jedan od najboljih evropskim tandema u veznom redu, dok je povređenom Lukasu Vaskezu poželeo brz oporavak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke