Mogao je da bude Račićev gol karijere, a Španci kažu Dmitrovićeva odbrana sezone!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 07.12.2020.
23:15
Izvor: Sportske.net

Kakva partija!

Twitter/@SDEibar
Twitter/@SDEibar

Povezane vesti

Fudbaleri Eibara i Valensije odigrali su bez golova u meču koje je delovao da može da bude sve osim završen rezultatom 0:0, a u centru pažnje posebno su bili naši Marko Dmitrović i Uroš Račić.

Eibar je imao 15 udaraca ka golu Domeneka, Valensija šest, ali su zato gosti imali dve fenomenalne prilike, kada se istakao naš Marko Dmitrović.

U 53. minutu je heroj mogao da postane Uroš Račić, ali je njegov udarac topovski udarac zaustavio maestralni Dmitrović.

Zvanični Tviter profil La Lige već je postavio pitanje da li je ovo odbrana sezone, dok su španski mediji posle utakmice Dmitrovića ocenili ocenom 9 i proglasili ga igračem utakmice!

Pogledajte neverovatan momenat iz 53. minuta, prelepo!

Srpski golman se takođe istakao u poslednjim trenucima meča kada je Kevin Gameiro izašao sam na njega, ali je Dmitrović pročitao njegovu nameru i odbranio. 

Društvene mreže su se posle meča usijale, osim zvaničnog naloga La Lige, mnogi pišu o tome da je Dmitrović ponovo među najboljim golmanima Eibara i da zaslužuje veći klub.

Uključio se i cenjeni novinar Kadene SER Dani Garido koji je postavio otvoreno pitanje:

"Koliko ima boljih golmana u La Ligi od Marka Dmitrovića?"



Prethodno je Eibar imao dve odlične prilike preko Enriha, Domenek se istakao takođe sjajnim odbranama, a u jednoj situaciji posle kornera ga je spasila i prečka.

Sve u svemu i jedni i drugi imaju za čim da žale, Eibar je ostao 11. na tabeli sa 14 bodova, koliko ima čak još tri tri tima - Barselona, Elče i Alaves, dok Valensija ima jedan manje.  


Baner Mesi Ronaldo
   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke