MOL Vidi sve dalje od titule, Šćepović opet pogodio

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 09.03.2019.
22:14
Izvor: Sportske.net

Ekipa Marka Nikolića ove sezone je daleko od titule prvaka Mađarske.

Epa/Georgia Panagopoulou
Epa/Georgia Panagopoulou

Povezane vesti

Nakon serije od tri uzastopne pobede, ekipa MOL Vidija je danas imala utakmicu protiv Paksa u gostima, ali nije uspela da pobedi.

Videli smo 4 gola, bilo je na kraju 2:2, na najveće zadovoljstvo trenutno prvoplasiranog tima Ferencvaroša.

Han je doveo domaćina u prednost, da bi Stopira izjednačio u 35. minutu. Do kraja poluvremena Konives donosi prednost Paksu i veliku brigu za Marka Nikolića.

Ipak, Marko Šćepović u 56. minutu postiže gol za izjednačenje, imali su gosti dovoljno vremena da postignu još koji gol do kraja i da ostanu sa boljim šansama za titulu, ali se to nije desilo.

Marko Šćepović je danas odigrao svih 90 minuta za ekipu Marka Nikolića.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pipo Inzagi
Sunday, 10.03.2019
10:14

Jbg,nije to Srbija pa da se igra bez poraza,da se uzme titula posle velikih preokreta,sad treba da primeni ono što je izveo u Srbiji 2017.....a da, nije tole predsednik mađarskog fs...

avatar
El Matador PFC-FCB
Saturday, 09.03.2019
23:56

Našeg Marka na kraju sezone vratiti u Partizan i OBAVEZNO Basarića za kondicionog umesto Miše pilatesa :-D Vratiti Leonarda, Evertona i Drinčića, forsirati Šehovića i otkupiti Pantića, Tošić i Zakarić nek se smenjuju na desnom krilu, Leo levo krilo (Kokir rezerva), Suma i Pantić da se bore za poziciju desetke, Lola i Ščekić rezerve Eviju i Drinčiću, Rikardo u špic (Nikolić klupa u 4-2-3-1, tandem sa Rikijem u 4-4-2). 4-2-3-1: Stojke - Miletić - Pavlović (Balaž)- Valijente (Ostojić) - Šehović (Urošević) - Everton (Lola) - Drinčić (Ščekić) - Leo (Kokir) - Pantić (Suma) - Zakarić (Tošić) - Rikardo (Nikolić). 4-4-2: Golman i odbrana isto - Leo - Evi - Pantić (ili Drinča) - Zakarić - Riki - Nikolić.