Monako danas bez dvojice, nazire se tim za Zvezdu?

Autor: Nemanja Janošev
petak 18.10.2024.
11:32
Izvor: Sportske.net

Derbi u kneževini ove večeri.

AS Monaco
AS Monaco

Povezane vesti

Fudbaleri Monaka sastaju se danas sa Lilom na stadionu "Luj Drugi", što će biti derbi 8. kola Lige 1.

Ekipa Adija Hitera igra fenomenalno ove sezone i posle sedam odigranih utakmica u Ligi 1 drže lidersku poziciju sa šest pobeda i samo jednim remijem. U Ligi šampiona su remizirali protiv Dinama u Zagrebu i dobili Barsu 2:1 u Monte Karlu.

Sada spram sebe imaju Lil koji je tukao Real u poslednjem meču Lige šampiona, ali i tim koji je u sve boljoj formi posle lošijeg početka pod vođstvom Bruna Ženesioa.

Kako je Adi Hiter juče rekao, na gol se vraća Radoslav Majecki koji se vratio nakon povrede. Zbog povreda nema Folarina Baloguna i Mohameda Salisua. Američki napadač sigurno neće igrati protiv Crvene zvezde u utorak, dok je Salisu trenutno pod znakom pitanja.

Odranije nema Mamadua Kulibalija i Edana Diopa, ali će Monako svakako izaći u vrlo snažnom sastavu. Napad će večeras predvoditi Bril Emoblo koji je promašio penal za Švajcarsku protiv Srbije pre nekoliko dana.

Neće štedeti Hiter ni svoje dragulje u vidu Elisea Ben Segira i Magnesa Aklijuša, dok će Takumi Minamino krenuti sa klupe. Otprilike se nazire tim za Crvenu zvezdu.

Majecki - Enrike, Kerer, Singo, Teze - Kamara, Zakarija - Ben Segir, Golovin, Aklijuš - Embolo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke