Monako ubedljiv, Pavloviću opet ni minut, Ristić i Rajković akteri u porazima

Autor: Darko Mitrović
nedelja 16.01.2022.
17:00
Izvor: Sportske.net

Odigrane su još četiri utakmice 21. kola francuske Lige 1.

AS Monaco/Twitter
AS Monaco/Twitter

Povezane vesti

Najubedljiviji je bio Monako koji je, opet bez Strahinje Pavlovića na terenu, savladao ekipu Klermona rezultatom 4:0.

Diop je u poslednjim sekundama prvog poluvremena doveo domaće u vođstvo, a ulazak Ben Jedera od početka drugog poluvremena vrlo brzo se isplatio ekipi Monaka. On je u 55. minutu suplirao prednost, pa sedam minuta kasnije povisio na 3:0, a konačan rezultat postavio je Enrike u 83. minutu, kada je Ben Jeder bio u ulozi asistenta.

Ovo je deveta pobeda ''Kneževa'' u sezoni, nalazi se na petom mestu sa 33 boda, a Klermon je ostao na 16. poziciji sa 18 bodova.

Pobedu na svom terenu, i to posle preokreta u drugom poluvremenu ostvario je i Strazbur, koji je sa 3:1 savladao ekipu Monpeljea.

Mole je u 11. minutu doveo goste u vođstvo, ali ispostavilo se da je ključni trenutak meča bilo isključenje Vahija sredinom drugog poluvremena, kada su gosti ostali sa igračem manje na terenu.

Ekipa Strazbura je to na najbolji način iskoristila, prvo je Mažid u 77. minutu izjednačio, a za preokret su se pobrinuli Tomason u 84. i Gameiro u 86. minutu za konačnih 3:1.

Jedinu pobedu od gostujućih ekipa ostvario je Mec koji je golom Nijanea u 61. minutu savladao ekipu Rajkovićevog Remsa sa 1:0.

Duel Lorijena i Anžea završen je bez pobednika i bez golova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke