Monćijev kec iz rukava - Alvaro Morata!

Autor: Nemanja Veljković
utorak 30.08.2022.
21:20
Izvor: Sportske.net

Sevilja u potrazi za novim napadačkim opcijama.

EPA-EFE/TINO ROMANO
EPA-EFE/TINO ROMANO

Povezane vesti

Ekipa Sevilje zabeležila je loš start na početku nove sezone u La Ligi. Izabranici Hulena Lopetegija nakon tri odigrana meča imaju samo jedan osvojen bod, te je uprava kluba rešila da se aktivira na tržištu.

Od odlaska Kundea i Dijega Karlosa za ukupnu sumu od oko 80 miliona evra, Sevilja je dovela Aleksa Telesa, Iska, Nianzua i Markaa. Iako postoje velika očekivanja od ovih fudbalera, to se za sada ne oslikava na terenu.

Do kraja prelaznog roka ostala su još samo tri dana pa Sevilja ulaže poslednje napore kako bi na ''Ramon Sančez Pishuan'' dovela jedno veliko ime.

Sportski diretor kluba Ramon Monći pokušao je da izvadi keca iz rukava te je konktaktirao čelnike Atletiko Madrida oko potencijalnog transfera Alvara Morate.

Španski napadač predstavljao bi veliko pojačanje za tim Lopetegija međutim, pregovori su zastali zbog velikih zahteva kluba iz Madrida. Naime, ''jorgandžije'' za Moratu traže 40 miliona evra, što je novac koji Sevilja trenutno ne može da ponudi.

Iako je transfer propao, ovaj potez Monćija pokazuje da je svestan da su mu potrebne nove napadačke opcije, budući da ni Jusuf En Nesiri ni Rafa Mir za sada ne predstavljaju veliku opasnost po protivnički gol.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke