Monpelje ispustio bod u Kneževini, Kamara u poslednjim sekundama doneo pobedu Monaku!

Autor: Darko Mitrović
subota 28.09.2024.
23:07
Izvor: Sportske.net

Monako ipak drži korak za liderom.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Večerašnji program u okviru šestog kola francuske Lige 1 završen je utakmicom između Monaka i Monpeljea, u kojoj je domaćin došao do pobede u poslednjim sekundama meča, rezultatom 2:1!

Monako je i dalje neporažen, a na vrhu tabele je ponovo izjednačen sa Pari Sen Žermenom, dok je Monpelje oszao u zoni ispadanja sa samo četiri osvojena boda od početka sezone.

Dva gola postignuta su tokom prvog poluvremena. Rabi Enzingula je u 16. minutu doveo Monpelje u vođstvo, a konačnh 1:1 postavio je Balogun u 32. minutu meča, na asistenciju Adamsa.

Moglo je da bude još golova, bilo je prilika na obe strane, a gosti su iz slobodnog udarca koji je u 84. minutu izveo Savanije zamalo došli do novog vođstva, ali je stativa ovoga puta bila saveznik domaćina.

Dva minuta kasnije Kamara je propustio priliku da donese pobedu Monaku, a u nadoknadi vremena Kulibali je dobio drugi žuti karton, pa je Monpelje završio utakmicu sa igraem manje na terenu.

A onda, u poslednjim sekundama ovog meča, Monako ipak dolazi do pobede. Sve je počelo od Zakarije, na kraju je Embolo bio u ulozi asistenta, a u ulozi egzekutora Lamin Kamara u osmom minutu nadoknade vremena, za konačnih 2:1!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke