Montaža ili ne? U prodaji nova Barsina "desetka"!

Autor: Milovan Longinov
sreda 18.08.2021.
16:15
Izvor: Sportske.net

Neki kažu da je montaža, drugi da je tačno...

EPA-EFE/Quique Garcia
EPA-EFE/Quique Garcia

Povezane vesti

Filipe Kutinjo ostaje u Barseloni, potvrdilo je danas više pouzdanih izvora, ali to nije sve.

Već smo pisali o tome da je Ronald Kuman zadovoljan što će moći da računa na Brazilca, iako je klub želeo da ga proda kao drugog najplaćenijeg igrača u ekipi posle Antoana Grizmana. 

Međutim, odjednom se pojavila fotografija iz zvaničnog klupskog šopa, gde je u prodaji dres sa brojem 10 i prezimenom - Kutinjo!

Zanimljivo je da Barsa i dalje prodaje Mesijev dres sa brojem 10, zakonski na to ima pravo do 30. septembra, kada će biti sklonjeni iz prodaje. 

Na zvaničnom klupskom sajtu i dalje stoji da Kutinjo nosi 14, ali sa tim brojem je u La Ligi već registrovan Albabanac Rej Menaj, koji je prekomandovan iz B tima. 

Kutinjo praktično nema broj, slobodna je "desetka", čeka se da odu Umtiti i Pjanić, ali ako ne odu do vikenda, a Kuman bude želeo da ga uvrsti za gostovanje Bilbau, Kutinjo bi i zvanično mogao da nasledi Mesija. 

Inače, spekulisalo se da bi "desetku" trebalo najpre da uzme Pedri, koji sada nosi 16, ali on sanja Inijestinu "osmicu". Ansu Fati je zadužio broj 17, tako da deluje da je Kutinjo ostao jedini kandidat...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke