Montelini rezovi, najbolji igrač Milana plaća ceh!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 16.09.2016.
09:48
Izvor: Sportske.net

Velika rokada već danas na "Marasiju" protiv Sampdorije.

BETA/AP Photo/Marco Vasini
BETA/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Milan večeras gostuje pod Lanternom, posle bolnog poraza od Udinezea novo iskušenje za "Rosonere"  protiv nimalo naivne Sampdorije.

Dorijani su nesrećno izgubili u Rimu, igraju u dobroj formi i svakako da gosti nisu favoriti u ovom uvodnom meču 4. kola.

Montela će poslati Karlosa Baku na klupu. Posle het-trika protiv Torina, Koluimbijac je bio neprimetan na terenu u Napulju i protiv Udinezea, a još gore je što je trener nezadovoljan njegovim pristupom na treningu.

Zbog toga će šansu večeras dobiti Lapadula, momak koji je prošle godine terorisao odbrane u Seriji B i koji je, bez izvođenja penala, postigao 30 golova za Peskaru.

On bi trebalo da počne kao najistureniji napadač,  a Baka će na hlađenje. Hoće li se isplatiti ovakva radikalna promena, videćemo večeras od 20:45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Joey Barton
Friday, 16.09.2016
11:14

Moze. Niko ne treba da ima garantovano mesto u timu. nJos kad bi i Montoliva izbacio iz tima bilo bi sjajno.nJa licno njega krivim za prosle dve sezone, zasto nismo izborili LE, glumi nekog plejmejkera a jedan napad nije napravio, jednu asistenciu nema ! Da smo imali nekog prosecnog plejmejkera, garamtovao bi da bi sad igrali LE.

avatar
Friday, 16.09.2016
10:46

4-4-2: Donaruma- Kalabrija, Gomez, Romanjoli, Antoneli (Vandjoni)- Suso, Kucka, Sosa, Bonaventura- Baka, Luiz Adriano. Minutaza mozda jos samo za De Silja i Zapatu da ponekad udju sa klupe, Fernandeza kad se oporavi, Pasalica, Nianga i Lapadulu i eventualno malog Lokatelija, niko drugi nam nije potreban, a posle nam nece trebati ni De Siljo i Zapata. Abate, Paleta, Eli, Poli, Montolivo, Bertolaci, Honda, ali i ta dvojica gore, teraj to sto dalje da ih nase oci vise ne vide, dovedi na zimu dva ili tri pojacanja za pocetak, Montela, uradi nesto za nas MILAN!

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Friday, 16.09.2016
10:39

Sta mu je Baka kriv, izbaci Montoliva. A da njega ne sme, on je Italijan.

avatar
Friday, 16.09.2016
10:29

Pocelo je, pocelo...

avatar
chaki
Friday, 16.09.2016
10:02

Mozda da ih stavi zajedno,mada su slican tip igraca

avatar
lol
Friday, 16.09.2016
09:57

Pa naravno da mu ne ide kad oni jadnici sto igraju sredinu terena ne mogu jednu loptu normalnu da mu daju.Ko je gledao Milan protiv Udinesea mogao je da vidi da je Baka zadnjih 15 min morao da ide do sredine terena da prihvati loptu!! Zar Montela stvarno ocekuje nesto od napadaca a iza njih igraju Kucka i Poli o.0