Montelu spasio kalendar, ovo će biti rasplet?!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 23.10.2017.
10:21
Izvor: Sportske.net

Preživeo je, ali samo zbog rasporeda. No, čini se da je priča blizu kraja...

EPA/MATTEO BAZZI
EPA/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Vićenco Montela ostaje, verovatno još par utakmica, ali spasao ga je kalendar. Naime, igra se vanredno kolo protiv Kjeva, zatim u subotu na "San Siro" stiže Juventus. Nije bilo vremena za promenu, tim pre što u klubu nisu sigurni da je Rino Gatuso rešenje za klupu do kraja sezone.

Milan se već sada odrekao Lige šampiona, niko ozbiljan ne vidi način da se vrate u trku. Lacio i Juventus imaju po 22 boda, devet više od Milana, a da ne pominjemo ostale ekipe, "Rosoneri" su tek 11. na tabeli. Zbog toga, nerealno je pričati o top 4 u ovom trenutku.

Montela bi bio smenjen da je više vremena, ali će verovatno probati da se spasi otkaza u Veroni u sredu, odnosno u derbiju protiv Juventusa. Nakon toga ako ne bude rezultata, a teško je vaditi se protiv šampiona, završiće odiseju na klupi.

Osim Gatuza, tu su dva kandidata, Macari koji je spreman da radi do kraja sezone, i da ako ispuni određene uslove dobije novi ugovor, ili Paulo Sousa koji je otišao iz Fiorentine, ali je bez posla.

Bonući neće moći da igra na naredna dva meča, mnogi kažu da je to plus za Milan, zbog načina na koji igra i kako se ponaša. Otkriveno je da je želeo da se odmori u LE, ali je Montela odbio njegov zahtev.

Sada mediji traže da Milan oduzme Bonućiju traku, ali on je već traku nudio Montolivu, pre par nedelja što je ovaj odbio.

Situacija je haotična, nije u pitanju ova sezone, već veliki gubitak koji ih čeka i dugovi koji će za manje od godinu dana dospeti na naplatu. To bi značilo da moraju da prodaju ne samo Donarumu već i još par igrača.

U svakom slučaju, najgore tek dolazi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mads87
Monday, 23.10.2017
13:25

Pa ako se realno pogleda milan jeste potrosio silu para ali nije doveo nista spektakularno( ajde neko ce reci bonuci i hakan) .Milanu je trenutno najbolji igrac koji je i bio tu Suso a od ovih pojacanja jedino mi je kesi ok po trenutnoj igri

avatar
Monday, 23.10.2017
12:45

trener zvezde u milanu najnovija vest:)

avatar
Rossonero-Beograd
Monday, 23.10.2017
12:22

Komedijaš od trenera, ali sad je već uprava kriva za ovu sprdnju...u redu uloženo 250 miliona, ali znalo se još letos da Montela nije trener za ovaj Milan i da su neki igrači zalutali...prodati Susa, Bonaventuru, Andre Silvu, Kalinića...oterati panjeve Montoliva, Abatea, Borinija, Zapatu, Paletu...dovesti Forsberga, Belotija ili Aubameyanga i jednog top defanzivca i eto odmah rezultata...naravno Konte, Anćeloti ili Tuhel za trenera i Milan bi eksplodirao...

avatar
DALJE RUKE OD HRAMA!
Monday, 23.10.2017
19:02

Dacu ti plus, ali za Silvu sigurno nisi u pravu, decko bi se odlicno uklopio sa Belotijem. Nemoj sad i ti kao ovi...

avatar
King
Monday, 23.10.2017
11:20

Ovo je strasno...Ne znam samo sta vise cekaju, da i matematicki izgube sanse za Evropu pa da mu se zahvale na saradnji.

avatar
CZYNWA
Monday, 23.10.2017
11:13

Najgore za Milan je proslo. LS nije bila realna ne mozes dovesti citav tim i napraviti BUM. Montela definitivno nije dorastao Milanu, ali igrace treba ostaviti jos sezonu, moraju se uigrati, navici na novu sredinu, ne može se odma postići maksimum.

avatar
DALJE RUKE OD HRAMA!
Monday, 23.10.2017
10:31

Vicenco sigurno ne ostaje Hahaha Kakvih jos par igraca, Donaruma i Suso ce biti sasvim dovoljni za prikupljanje potrebnih sredstava, ali nemojte da zaboravite da LS moze da bude izborena i kroz LE. I ko je to kontaktiran iz Milana, ko je to sebi mogao da da za pravo da kaze da smo se odrekli LS? Ako je uopste to receno, naravno. Dajte vise Macarija, zbog cega se OPET prolongira ta smena?! Ovaj se i sinoc smejao, nema taj ni snage ni znanja da nas preporodi, samo je njemu moglo da padne na pamet da Musakio i Silva ne pocnu (Andre cak ni da udje posle), samo je njemu moglo da sine da treba da izvadi Calhanoglua, a ne Bonaventuru kada je Bonuci zaradio iskljucenje (mogao je da predje na 4-4-1 posle tog crvenog), samo njemu da stavi Bonaventuru na levog spoljnjeg, a i posle je pravio katastrofalne izmene, ne mogu da verujem kakve sve njemu ideje prolaze kroz glavu?!

avatar
INTERnacionalist
Monday, 23.10.2017
10:25

..ovo preslikano ko sa De Burom!

avatar
Oldboy
Monday, 23.10.2017
13:29

S tim što je on pobedio Juventus, a za ove čisto sumnjam mada bi bilo odlično

avatar
DALJE RUKE OD HRAMA!
Monday, 23.10.2017
19:01

Prosle sezone smo ih pobedili dva puta, hvala lepo.

avatar
Luka Modric
Monday, 23.10.2017
16:45

I oni su ocekivali svasta ko i vi..jbga..to tak ide..niko nikad nije kupio cijeli tim i pobjedivao i . kako ste se vi napokon digli tako ce i oni kroz sezonu dve a to i treba ligi prvaka..nije to to bez ..eto napokon se i englezi bar malo digli i ide sve u dobrom smjeru napokon

avatar
mak_juventino
Monday, 23.10.2017
10:25

Svaki dan isto , kao da je to najbitnija stvar na svetu