Morata razbio Juve - Alegri sada zna kako može da ga vrati!

Autor: Mladen Heleta
nedelja 07.08.2022.
19:53
Izvor: Sportske.net

Španac postigao dva gola.

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Atletiko Madrid je deklasirao Juventus sa 4:0 u prijateljskoj utakmici, a prva dva gola postigao je bivši i možda budući igrač Juventusa Alvaro Morata.

On je mrežu "stare dame" načeo u desetom minutu. Na 0:2 je povisio u 43. minutu, a zasmetao je golmanu rivala kada je Lemar u 62. minutu pogodio za 0:3

Konačan rezultat postavio je Kunja u 92. minutu.

Sada ostaje da se vidi šta će biti sa Moratom posle ove blistave partije. Da li će Atletiko i dalje želeti da ga proda i da li će Juventus promeniti stav da želi da ga opet pozajmi, a ne da ga kupi?

Trener crno-belih Masimilijano Alegri želi da se Morata vrati u tim, ali Atletiko je pre ove utakmice hteo dogovor samo u slučaju da proda 29-godišnjeg španskog fudbalera. 

Morata je poslednje dve sezone proveo na pozajmici u Juventusu, a posebno je bio uspešan u poslednjoj, u kojoj je bio jedan od najboljih kada je bilo najvažnije, zbog povreda dvojice napadača, Paula Dibale i Federika Kijeze.

Atletiko želi oko 35 miliona evra za Moratu. Španski klub je odbacio mogućnost pozajmice zbog strogih finansijskih pravila Primere, pošto bi prodajom godinu dana posle duge pozajmice troškovi za Moratu porasli, dodaje se.

Međutim, sada bi sve ovo moglo da se promeni...

 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke