Morata podelio Madrid, Španac već razmišlja o narednom klubu?

Autor: Stefan Matić
utorak 10.11.2020.
12:44
Izvor: Sportske.net

Efikasni napadač nije završio svoje u domovini.

EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO
EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO

Povezane vesti

Luis Enrike priprema reprezentaciju Španije za tri utakmice tokom ove pauze. "Crvena furija" će prvo odigrati prijateljsku sa Holandijom, zatim slede dueli sa Švajcarskom i Nemačkom u Ligi Nacija. Selektor će svakako računati i na Alvara Moratu koji je procvetao od povratka u Juventus.

Rođeni Madriđanin je prokomentarisao trku u Primeri, otkrio je svog favorita, ali i čiji dres bi hteo da obuče pred penziju.

"Uvek imate tima za koji navijate od malena, za mene je to uvek bio Atletiko. Hoću da bude veoma jasno da sam zahvalan Atletiku. Imam dobar odnos sa Čolom i želim mu sve najbolje, nikad ne znate da li ćete se sresti ponovo. Ne znam da li ću obući dres Atletika opet. Za sada sam veoma dobro i miran, ali nikad se ne zna. Nadam se da će Atleti osvojiti ligu. Moraju da se bore za nju u svakoj utakmici, a trenuntno i igraju dosta dobro. Po meni su bolji od Reala i Barselone", izjavio je Morata.

Španac se preporodio u Juventusu, ima šest golova na osam odigranih mečeva - od toga čak četiri u Ligi šampiona. Izvesno je da će se saradnja sa "bjankonerima" nastaviti i po kraju ove sezone, ali Morata želi i da se oproba u još jednom "madridskom" dresu.

baner

"Voleo bih da dres Hetafea bude poslednji dres koji ću obući. Imam dobar odnos sa predsednikom i ljudima koji su tamo, zahvalujući njima sam danas ovakav igrač", završio je Morata.

Morata je ponikao u Atletiku, 2007. godine prelazi u omladinsku postavu Hetafea, da bi samo godinu dana kasnije usledila i selidba u Real Madrid.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke