Morata pružio podršku Vlahoviću, pa odjednom - možda ga i zameni?!

Autor: Milovan Longinov
sreda 17.05.2023.
11:30
Izvor: Sportske.net

Španac uvek uz Juve.

EPA-EFE/SERGIO PEREZ
EPA-EFE/SERGIO PEREZ

Povezane vesti

Alvaro Morata je dva puta nastupao za Juventus, a Španac ne isključuje mogućnost ni da treći put obuče dres "stare dame"! 

On je dao intervju za Tutosport u kom se dotakao brojnih tema, a neizbežan je bio i Dušan Vlahović, kao i Pol Pogba.

"Igrao sam sa Vlahovićem prva četiri meseca prošle godine. Veoma ga cenim i poštujem. Još uvek je mlad, ali ima snažan karakter da se uvek bori do kraja i potrebno je vreme da sazri kao napadač. Njegov temperament nije sporan, kao ni snažan karakter, jer je veoma uporan. On naporno radi i želi samo da pobeđuje za Juventus. Zbog svega toga mislim da su kritike na njegov račun nepravedne. Usput, ove godine je imao i problema sa povredom. Svako može da ima period ili trenutak loše forme, ali njegovi kvaliteti su nesporni", rekao je Morata. 

Nakon toga, progovorio je i o glasinama da bi opet mogao da se vrati u Torino.

"Kunem se da nisam ništa čuo o tim stvarima. Imam ugovor sa Atletikom do 30. juna 2024. godine i moj agent mi za sada ništa nije rekao. Znamo kako stoje stvari u fudbalu, a posebno na transfer pijaci. Ako se na leto stvore određene povoljne situacije i ako klubovi pronađu zajednički jezik, ništa nije nemoguće. Ali, kao što rekoh, u ovom trenutku ne znam ništa o tome", naglasio je Morata.

On je takođe pružio podršku bivšem saigraču Polu Pogbi koji prolazi kroz težak period.

"Pol je sjajan igrač, poznajem ga i bliski smo prijatelji. Pozvao sam ga odmah posle povrede protiv Kremonezea. Naravno da je frustriran zbog nove povrede, ali je već fokusiran na oporavak. Verujem da će se vratiti u svoju staru formu i da će pokazati da je jedan od najboljih veznih igrača na svetu. Imao sam tu čast da igram sa njim na terenu i da se uverm u njegove vanserijske tehničke i atletske sposobnosti, ali i načinu treniranja i želji da nikada ne odustane. On je pravi lider i primer za sve", istakao je Morata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke