Mornar za korak bliži Radničkom iz Kragujevca, ali odluka pada u Tbilisiju

Autor: Mladen Heleta
četvrtak 11.07.2024.
23:15
Izvor: Sportske.net

Maribor izgubio u Plovdivu.

@FkMornar
@FkMornar

Povezane vesti

Fudbaleri Mornara iz Bara su popravili utisak crnogorskih klubova u Evropi, nakon debakla šampiona Dečića u Velsu u kvalifikacijama za Ligu šampiona i današnjeg poraza Budućnosti od Maleševe sa takozvanog Kosova u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Barani su u prvom meču prve runde kvalifikacija za Ligu konferencija dočekali Dinamo iz Tbilisija na "DG Areni" u Podgorici i iznenađujuće ga savladali rezultatom 2:1.

Imao je Mornar sjajnih 2:0 na svojoj evropskoj premijeri sve do 94. minuta, golovima Đurišića u 20. i Vušurovića u 23. minutu, ali nije izdržao i primio je pogodak u poslednjim trenucima. Strelac za Dinamo je bio Ugregelidze, a treba napomenuti da su Barani od 84. minuta imali igrača manje, zbog crvenog kartona Seratlića.

Odluka o tome ko će u drugom kolu podeliti megdan sa našim Radničkim iz Kragujevca pašće za sedam dana u Tbilisiju.

Igrale su se večeras i utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a mi izdvajamo poraz Maribora u Plovdivu od ekipe Boteva sa 2:1.

Meč u Plovdivu bolje je počeo osvajač Kupa Bugarske, koji je poveo u devetom minutu preko Ujaha, da bi posle 10 minuta slovenački tim došao do izjednačenja golom Sirvisa.

Konačan rezultat postavio je Ilijev u 72. minutu.

Revanš se igra za sedam dana u Sloveniji, a pobednika ovog dvomeča čeka grčki Panatinaikos.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke