"Možda bi bilo bolje da Luka Jović ode negde..."

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 03.11.2021.
20:59
Izvor: Sportske.net

Legendarni napadač naše reprezentacije smatra da je vreme za odlazak Luke Jovića.

EPA PHOTO/ANSA/FALZONE
EPA PHOTO/ANSA/FALZONE

Povezane vesti

Luki Joviću ne ide u Real Madridu i jasno je da će morati nešto debelo da se promeni kako bi sve krenulo na bolje. 

Povodom toga, govorio je Darko Kovačević "Kuriru", istakao je da mu je baš žao mladog napadača. 

"Real je instituacija, kraljevski klub. Kad tamo dolaziš, moraš da budeš spreman na sve. Žao mi je Luke Jovića jer ne dobija minutažu", rekao je Darko Kovačević "Kuriru". 

Žao mu je i što su ispred Jovića sad i drugi igrači, ne samo Benzema. 

"Ne znam gde je problem! Ančelotija poznajem, možda Luka nije profil napadača koji Karlo traži? Možda mu se ne uklapa u sistem igre? Vidim da su sada ispred njega i Marijano Dijaz i Vinisijus, čak i kad Benzema ne igra. Vidi se da Luka pati, kada trener ne računa na njega. Po meni, kad ne igra Benzema, morao bi da ga zameni Jović, ali... To je odluka trenera", rekao je Kovačević. 

Ima i savet za Luku, a to je odlazak. 

"Možda bi bilo najbolje da Luka Jović negde ode. Da nađe ekipu gde bi igrao. U najboljim je godinama. Sedeti na klupi, znači da će samo stagnirati. A, to nije dobro. Svedoci smo miliona slučajeva da igrači koji ne igraju brzo propadnu. Ponavljam, žao mi je jer se radi o kvalitetnom fudbaleru i mladom čoveku. Ali, sve je do njega", rekao je Kovačević. 

Neizbežna tema je i reprezentacija Srbije gde Jović takođe nije u prvom planu jer fantastično igraju Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović. 

"Vlahović i Mitrović su u velikoj prednosti. Oni igraju i daju golove. Opet, sve to brzo može da se promeni. Luka Jović kao i Dušan Vlahović ima "kiler instinkt", taj DNK napadača. Nije on zaboravio da daje golove. Treba mu samo poverenje i minutaža, jedna zdrava sredina u kojoj će se dobro osećati", kaže Kovačević. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke