Možda da golman Tuluza promeni profesiju, Ren daleko od cilja...

Autor: Nemanja Janošev
subota 13.04.2024.
22:57
Izvor: Sportske.net

Dezire Due bljesnuo, pa se nestao.

Ligue 1
Ligue 1

Povezane vesti


Fudbaleri Tuluza pobedili su Ren rezultatom 1:2 (1:2) na "Roazon parku" u okviru 29. kola Lige 1.

Teško će Ren do Evrope ove sezone, što je bio zacrtan cilj na startu iste. Žilijen Stefan jeste trgnuo ekipu koja je drugi deo kampanje započela sjajno, međutim ponovo su krenuli da šaraju sa formom i upisali su četvrti vezani poraz u svim takmičenjima.

Sve to iako je supertalentovani Dezire Due postigao vodeći gol za Ren u 20. minutu. Briljantan solo-prodor sa leve strane i pogodak u malu mrežicu. Međutim, Tuluz je preko Kaseresa i Dijare od 22. do 32. minuta preokrenuo meč i na kraju ga i dobio. Čak 17 šuteva imao je Ren do kraja utakmice, ali...

U 87. minutu desio se prekid za Ren kada su se u duelu našli golman Tuluza Reste i napadač Rena Bertug Jildirim nakon čega je došlo do gužve, te ubacivanja plastičnih čaša na teren od strane navijača iza gola. Potpuno nepotrebno je Reste iscenirao situaciju jer je gestikulirao gaženje od strane Jildirima koje nije postojalo.


Takođe, Reste je maltene pri svakom minimalnom kontaktu sa igračima Rena tokom meča prijavljivao udarce kojih nije bilo. Nije pohvalno da momak od 19 godina pokazuje takav talenat za glumu kada je reč o fudbalskoj perspektivi. Možda da promeni profesiju.

Do kraja utakmice, nije bilo promene rezultata niti kolosalnih prilika, pa se kriza Rena produžava, a Tuluz miruje na sredini tabele.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke