Može Real i bez Belingema, Rafa Benitez ispraćen sa četiri gola, pogodio i talentovani Turčin!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 10.03.2024.
20:29
Izvor: Sportske.net

Selta se dobro držala sve do same završnice meča.

EPA-EFE/Chema Moya
EPA-EFE/Chema Moya

Povezane vesti

Fudbaleri Reala savladali su u Madridu ekipu Selte rezultatom 4:0 u okviru 28. kola španske Primere.

Puleni Karla Anćelotija ostvarili su još jedan rutinski trijumf protiv tima iz Viga koji ove večeri na Santijago Bernabeu nije imao priliku da napravi iznenađenje.

Domaćin je od samog početka nametnuo svoj ritam nakon čega je bilo jasno da će izabranici Rafe Beniteza teško do povoljnog rezultata. 

Prvo je zapretio Kamavinga, a onda je posle udarca glavom Ridigera u petercu dobro reagovao Vinisijus koji je u 21. minutu doveo "Kraljevski klub" u vođstvo.

Do kraja poluvremena, Real je imao šansu da stigne do novog gola kada je Guaita odbranio udarac Rodriga, a sličnu situaciju sa identičnim ishodom videli smo i na početku drugog dela igre.

Real je u razmaku od samo devet minuta postigao dva gola i potvrdio trijumf, prvo je Antonio Ridiger savladao Guaitu posle kornera Modrića u 79, da bi u 88. minutu Domingez postigao autogol posle centaršuta Vinisijusa.

Među strelce se upisao i talentovani Turčin Arda Guler koji je posle lepog dodavanja Sebaljosa postavio konačan rezultat u poslednjim trenucima meča.

Madriđani su ponovo na čelu Primere sa sedam bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca Đironu, dok je Selta 17. sa 24 boda.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke