Možete li da zamislite pakleni tandem, Dibala-Jović, i to u žutom!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 05.05.2022.
10:58
Izvor: Sportske.net

Sprema li se strašni napad?! Kakav bi motiv imala obojica...

Beta/AP Photo/Alvaro Barrientos
Beta/AP Photo/Alvaro Barrientos

Povezane vesti

Stvari se razvijaju brzo, Dortmund će trošiti novac od Halanda, a kako se priča spremaju atomski napad za narednu sezonu.

Klub se već pojačao sa par štopera, među njima je i Zule iz Bajerna, izgleda da će Adejemi ostati samo želja, a nemački mediji tvrde da im je "Da" rekao naš Luka Jović.

Srbin želi da se vrati u Bundesligu nakon izgubljenih godina u Realu, verovatno ćemo videti pozajmicu sa otkupom, dva kluba imaju sjajne odnose, uostalom Brazilac Rejnije koji nije dobio šansu među "Milionerima" je samo jedan od igrača koji su iz Reala dolazili na kaljene u Rur.

Jovićevim agentima je navodno već saopšteno da Real ne računa na njega, Srbin se nada da će igrati standardno i vratiti se u formu iz prvog boravka u Bundesligi.

Ali, mogao bi da dobije saigrača iz snova.

Italiju je jutros obišla vest da Borusija iz Dortmunda nudi ugovor Paulu Dibali.

Argentinac odlazi iz Juventusa, priča se o Interu, ali je menadžer Antun to demantovao, verovatno da bi poštedeo Dibalu prozivki navijača Juventusa. On je rekao da ništa nije odlučeno, da "La Hoja" razmišlja samo o finalu kupa protiv Intera. Navijači su ljuti na Argentinca jer razmišlja o Interu, on je ljubimac i smatraju da, iako odlazi ne bi posle sedam godina u Juventusu trebalo da oblači dres najvećeg rivala.

Ima logike da se Dibala preseli pred "Žuti zid", oni mu nude nešto manju platu, ali okruženje u kome će igrati sigurno i biti jedan od glavnih fudbalera tima. 

Svakako da bi ovo bilo iznenađenje, ali priča se da sem Intera, Juventusov fudbaler i nema neke ponude, engleski timovi su ostali uzdržani, oni najveći makar, a ni Atletiko mu nije ponudio ugovor.

Dibala će biti u timu Juventusa u petak u Đenovi, meč na "Marasiju" nije bitan za "Bjankonere", izborili su plasman u Ligu šampiona, sada razmišljaju o finalu kupa protiv Intera. AdmiralBet nudi dobru kvotu na golove.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke