Mučio se Bajern, ali napravio je razliku! Jovetić ne staje!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 11.12.2021.
17:28
Izvor: Sportske.net

Šta se dešavalo u Bundesligi i kako Bajern polako grabi ka tituli...

EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Povezane vesti

Mučio je Bajern u utakmici protiv Majnca na svom terenu, gubio dobar deo meča, ali je na kraju slavio sa 2:1 (0:1).

Već u 22. minutu ekipa Majnca je stigla do prednosti, Burkard je uspeo da centrira i da na idealan način pronađe svog klupskog kolegu Onisiva koji je pogađa za 0:1.

Pokušavao je Bajern da stigne do izjednačenja u prvom poluvremenu, ali nije išlo glatko u napadu, videlo se da je Majnc veoma dobro organizovan i da je došao da napravi veliko iznenađenje

I u drugom poluvremenu videli smo potez dana, fantastičan pas Tolisoa, bio je preko 50 metara, Koman je prihvatio loptu i pogodio za 1:1.

Nastavio je Bajern, naravno, sa napadima, i konačno su uspeli da stignu do sva tri boda u 74. minutu utakmice, tada je Musiala napravio pravu malu minijaturu, izbacio protivničkog igrača iz igre, oslobodio se i šutirao, pogodio malu mrežu za konačnih 2:1.

Borusija iz Dortmunda je uspela da stigne samo do boda protiv Bohuma, treba možda da budu zadovoljni i tim bodom jer su gubili do pet minuta pred kraj. Polter je doveo Bohum u prednost u 40. minutu, Borusija je nakon toga napadala, pokušavala na sve načine da stigne do gola i uspela je tek u 85. minutu preko Julijana Branta.

Mašović i Pantović danas starteri u Bohumu.

Nakon onih šest golova u Gladbahu, Frajburg je danas bio favorit protiv Hofenhajma, ali je bilo 1:2. Raum je doveo goste u prednost u 3. minutu utakmice, da bi Šloterbek izjednačio u 21. minutu. Domaći su mogli do sva tri boda, ali je Grifo promašio penal u 62. minutu. Umesto toga, Hofenhajm stiže do sva tri boda preko Ričardsa u 4. minutu nadoknade. Gaćinović danas bez šanse.

Herta je slavila protiv Arminije sa 2:0 i ponovo smo videli gol Stefana Jovetića i ponovo je bio veoma lep. Gađao je nekadašnji kapiten Partizana gornji desni ugao, pogodio je same rašlje sa oko 10 i kusur metara. Konačnih 2:0 postavlja Zelke u nadoknadi vremena. Na ovaj način Herta je stigla do pete pobede i pokazala je da je napravila fantastičan potez dovođenjem crnogorskog reprezentativca.

Lajpcig je slavio protiv Borusije iz Menhengladbaha sa veoma ubedljivih 4:1.

Gvardiol je doveo domaće u prednost u 21. minutu utakmice, da bi Andre Silva povisio na 2:0 u 33. minutu meča. Bensebaini je smanjio na 2:1 u 88. minutu, ali je bilo prekasno, umesto izjednačenja, domaći su postigli još dva gola. Nkunku je u 1. minutu nadoknade povisio na 3:1, da bi Henriks u 4. minutu nadoknade završio posao na današnjem meču.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke