Muk na "Maksimiru", Sulejmani, Tadić i Ćosić u Ligi šampiona

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 28.08.2018.
22:55
Izvor: Sportske.net

Jang Bojs, Ajaks i AEK u Ligi šampiona ove sezone.

EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Povezane vesti

Dinamo Zagreb je imao dobar rezultat iz prvog meča protiv Jang Bojsa, ali nije večeras uspeo da se pred ispunjenim "Maksimirom" plasira u Ligu šampiona.

Nakon 1:1 u Švajcarskoj, danas je Dinamo poražen sa 1:2 i tako će ove sezone igrati u Ligi Evrope, a Jang Bojs u Ligi šampiona.

Krenulo je sve kako treba po Dinamo, Izet Hajrović je doveo domaće u prednost već u 7. minutu i sve je bilo potaman do 64. minuta kada je Asale izveo fenomenalan potez nakon kog je Leovac napravio faul u kaznenom prostoru. Penal je iskoristio Oaro za 1:1.

Samo dva minuta kasnije, korner za Jang Bojs, nesmotrena je bila odbrana domaćih, lopta ponovo dolazi do velikog junaka Oaroa koji sa metar šalje loptu u mrežu za konačnih 1:2.

Igrao je Miralem Sulejmani sve do 55. minuta.

Ajaks je uspeo da sačuva prednost iz prvog meča u kom su slavili sa 3:1, danas je u Kijevu protiv Dinama bilo 0:0.

U ovom meču beležimo promašen penal Dušana Tadića u 14. minutu, mada se svi pitaju da li je Damir Skomina nepravedno dosudio ovaj kazneni udarac.

Dakle, Dinamo iz Kijeva ide u Ligu Evrope, Ajaks u Ligu šampiona.

Velika neizvesnost je viđena u Atini, Nikolićev MOL Vidi je jurio prednost AEK-a iz prvog meča od 2:1.

Mantalos je iz penala doneo prednost AEK-u u 48. minutu, ali to i nije bio smak sveta za goste kojima je i dalje bilo potrebno da postignu minimum dva gola.

Usledio je 57. minut i sjajna asistencija Danka Lazovića koji je ponovo bio raspoložen za igru, Nego je prihvatio loptu i savladao golmana domaćih za 1:1 i veliku neizvesnost do kraja utakmice.

Videoton bolji do kraja susreta, Nego je propustio novu šansu, potom i Šćepović, ali je AEK otišao u Ligu šampiona. Vidi ide u Ligu Evrope.

Igrao je Uroš Ćosić za AEK, u igru je ušao pred sam krajutakmice.





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 29.08.2018
12:19

Realno Dinamo nije klub za Lp stvarno nije i amen

avatar
Znajsha
Wednesday, 29.08.2018
01:59

Bravo mladi decki

avatar
Wednesday, 29.08.2018
00:18

Steta komsije, bice bolji drugi put :)

avatar
aca123
Tuesday, 28.08.2018
23:52

Uh što mi je drago za dinamo što je ispao večito se šlepaju i provlače kroz te kvalifikacije,kad se samo setim njihovog gola za ulazak u L.S.u 95' minutu protiv ludogoreca!!!

avatar
Tuesday, 28.08.2018
23:31

Честитке Јанг Бојсу за прилично изненађење, Ајакс је од Динама (показало се у двомечу) био доста јачи ! МОЛ Види - ју посебно свака част на одиграним квалификацијама и скинутим скалповима, да није било перфидности у првој утакмици која је АЕК - у дала ветар у леђа можда би мађарски тим направио тотални подвиг пласманом у елиту !!!

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 29.08.2018
09:53

Jang bojs je bio favorit protiv dinama

avatar
Wednesday, 29.08.2018
15:13

Сад сам видео колика је квота била у првој утакмици у Берну и прилично је фаворизовала домаћина ! После тих 1:1 Динамо је био у доста бољој позицији и није успео ! Водио сам се тиме да Динамо има озбиљнију причу од Партизанове ( који је прошле сезоне фактички избацио Швајцарце ) , а и због резултата првог меча !