Murinjo blista uprkos "ćorcima", LK važnija od Skudeta!

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 15.05.2022.
09:20
Izvor: Sportske.net

Oda navijačima Rome.

EPA-EFE/ETTORE FERRARI
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Povezane vesti

Trener Rome Žoze Murinjo nije mnogo očajavao nakon remija protiv Venecije, koji je doveo u pitanje plasman "Vučice" u evropska takmičenja naredne sezone, svestan da je osvajanje Lige konferencija prioritet tima koji vodi.

Roma je došla u poziciju da poslednje kolo dočeka na osmom mestu u slučaju slavlja Fjorentine i Atalante i dok je teško zamisliti da će "Boginja" odneti bodove iz Milana, nešto lakše je to predvideti na Violinom gostovanju Sampdoriji.

Murinjo zna da će Roma naredne sezone sigurno igrati LE ukoliko pobedi Fejenord za desetak dana u Tirani, pa mnogo ni žali za prosuta dva boda protiv fenjeraša na "Olimpiku".

"Zahvaljujemo se navijačima. Još jednom su pokazali da su porodica. Način da im se uvek zahvalimo je da damo sve od sebe na terenu, što smo učinili večeras. Na kraju, ukoliko osvojimo trofej, reći će da je to zasluženo, ali mnogo više za to ide na dušu navijačima", rekao je Murunjo za Skaj sport posle utakmice dodajući da će ukoliko Milan ili Inter osvoje Skudeto to biti zbog navijača.

Podvukao je da Roma ima istinski verne navijače, a da je sada fokus usmeren na osvajanje LK.

"Jasno je da smo se mučili u pojednim trenucima budući da imamo dosta igrača koji se bore za povredama. Sada smo fokusirani na finale", zaključio je Murinjo čiji će tim pre puta u Tiranu gostovati u Torinu tri dana kasnije.

Danas su na programu još četiri utakmice Serije A, a posebno interesantno biće u Milanu gde Milan dočekuje Atalantu u meč-lopti za titulu, dok će uveče Inter gostovati na Sardiniji.

Atalanta bolje igra u gostima ove sezone, tako da ukoliko verujete na golove ovog popodneva na "San Siru", AdmiralBet nudi kvotu od 1,49.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke