Murinjo demantovao navode medija: "Glasine o Pogbi su laži"

Autor: Nikola Miloradović
petak 16.02.2018.
19:22
Izvor: Sportske.net

Prethodnih dana se mnogo govorilo o francuskom fudbaleru i o njegovoj sudbini u klubu sa "Old Traforda".

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Brojni mediji sa ostrva su prethodnih dana prenosili informacije o sukobu Murinja i Pogbe.

Francuz je van forme, kako su preneli engleski mediji on je nezadovoljan rolom u ekipi, pominjala su se i primanja, navodno je razočaran što je novajlija Aleksis postao najplaćeniji igrač u klubu, te Pogbin agent Rajola traži od Junajteda da izjednači plate njegovog klijenta i Čileanca.

Pojavile su se i priče da su saigrači nezadovoljni Pogbom, navodno previše "davi" loptu za njihov ukus, pa se pominjalo da bi Francuz zbog svega mogao da napusti Mančester već na kraju sezone, kao i da su portuglaski strateg i francuski fudbaler u sukobu zbog svega navedenog.

Više o svemu tome u nastavku.



Sada se povodom čitave priče oglasio i Žoze Murinjo, koji je demantovao ove navode medija, tvrdeći da su laži.

"Velika je laž da naš odnos nije dobar, velika je laž da ne komuniciramo, velika je laž da se ne slažemo oko njegove pozicije u ekipi i njegovog angažmana u dinamici tima.

Lako je, iskreno i objektivno reći da Pogba nije dobro odigrao protiv Njukasla, ali neki od ovih momak su plaćeni milionima, nemojte dozvoliti ljudima da čitaju stvari koje nisu istinite.

Moj je zadatak, kao i Polov da popravimo njegove nastupe, ne morate da budete lažovi
", jasan je Murinjo.

Murinjo je upitan i da li bi promena pozicije na terenu pomogla Pogbi, ali je on kratko rekao da je "suludo pričati o tome".

"Dešava se svakom timu kada njihovi ključni igrači ne pružaju najbolje partije, ali ne morate da pišete kako ćemo da ga prodamo, kako želimo da ga prodamo, kako on želi da ide, kako se svađamo svakog dana, kako ne možemo da se pogledamo, to vam nije potrebno", poručio je "Posebni" medijima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Šoca
Saturday, 17.02.2018
10:08

Ovako je davao izjave i hladio pojedine igrače u Chelsea...ako se svlačionica podeli biće smenjen na kraju sezone...Još ako ne uzme trofej a toliko para uložio nema opravdanja

avatar
lonchy2909
Saturday, 17.02.2018
22:12

Nece se svlacionica podjeliti. Murinjo uziva povjerenje igraca. Miki je bio nezadovoljan, sada je u Arsenalu. Bilo je tu problema sa Marsijalom prosle godine, ali ove igra mnogo bolje.Pogba je igrac bez koga Junajted ne moze I Murinjo ima poverenje u njega. Sada mediji uvijek traze izgovore za neuspjeh I bave se raznoraznim nagadjanjima.

avatar
Stefoon
Friday, 16.02.2018
22:18
avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 16.02.2018
22:06

E moj Murinjo ti trebas i bit zadovoljan sa medijima gdje prenose lazne vjesti s obzirom da nisi puno zastupljen kao prije .Sta tek treba da radi Konte kojeg posle bilo kojeg poraza ili cak i kada ima dobar period vjesaju sa vjestima o otkazu i slicnim temama.Na Celzi je veci medijski pritisak pogotovo Kontea nego Murinja po meni neopravdano s obzirom da se Konte dokazao i bio prvak sada ima solidnu sezonu cilj je top 4 i sto bolji plasman u LP.Bolje da se mediji zabave Murinjom jer za 2 sezone je potrosio dosta vise od Kontea a vec 2 sezone nema trofeja Lige.

avatar
lonchy2909
Friday, 16.02.2018
21:47

Lijepo covjek objasnio. A bas sada citam komentare kako se ljudi loze na sve ove vijesti. Pol Pogba je sjajan igrac. Bice jos bolji. Murinjo je dobarvtrener, ali je nekad naporan sa svojim zamislima I postavkama. Ono sto je bitno je da Mou ne bi prodao Pogbu nikada jer je on igrac na kojem je insistirao I od kojeg zavisi igra Junajteda. Ovi novinari ko zuta stampa, samo se bave nagadjanjima I pretpostavkama.

avatar
amigo999
Friday, 16.02.2018
21:34

Pogba se ne uklapa u Man U....Murinjo ubija i Pogbu i Man U....Najbolje bi bilo za Man U da zameni Murinja....

avatar
I am back
Friday, 16.02.2018
21:03

Ko ima i malo pameti u glavi nije ove navode uzimao zdravo za gotovo.

avatar
Medison
Friday, 16.02.2018
20:47

Niste objavili najbitniji deo presa, a to je kada je pitao novinare na koju poziciju je igrao Pogba protiv Njukasla, pa im je reko da je igrao na poziciju koja mu najvise odvovara a to je osmica levo ali ga je izvadio posto nije bio dobar, kraj price.

avatar
Mak-Juventino
Friday, 16.02.2018
20:39

Naravno da je sve laz !!!