Murinjo dobio sladoled, hoće li i nekoga sa ove liste pojačanja?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 09.05.2021.
10:36
Izvor: Sportske.net

U Rimu euforija, bez obzira na Romine rezultate...

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Žoze Murinjo još nije stigao, ali je podigao temperaturu u Rimu. Njegov potpis za Romu je izazvao euforiju i slatke snove navijača.

U Rimu već pristalice "Vučice" imaju priliku da kupe njegov sladoled, takozvani "Posebni", tačnije da kušaju razne ukuse, ali odnova je limun i bela čokolada. 

To je "Posebni", a drugi je "Nula šećera", što je asocijacija na "Nula titula" čuvenu Murinjovu rečenicu kada je trenirao Inter. 

Sam Portugalac je izjavio da on preferira mango i jagode, odnosno crveno-žuti koji je boje Rome. 

Jasno, diplomatija na visini zadatka, zna šta treba da kaže, obično je tako na početku. Ali, da bi bio zadovoljan potrebna su pojačanja.

Već smo pisali da Florenci, Under, možda i Klajvert treba da se vrate sa pozajmica i da od njih Murinjo želi da izvuče najviše, podmladi tim, ali i dobije na kvalitetu.

No, šta je sa kupovinama?

Potreban je napadač, Džeko će otići jer je preskup, ima ogromnu platu, pominje se Beloti koji nije produžio ugovor sa Torinom, alternativa je Maurito Ikardi, ali bi PSŽ verovatno tražio da Florenci ostane. Murinjo traži i novog golmana, naravno odmah se dovodi u vezu činjenica da je Mendeš agent De Hei, ali to je nemoguća misija, čak i da "Đavoli" pristanu da pozajme Španca, njegova plata je misaona imenica. Renato Sančez iz Lila bi želeo da se priključi zemljaku, a u centralnoj odbrani treba očekivati najveće promene. Siguran je samo Manćini, Murinjo traži Dajera iz Totenhema, pominjani su još neki štoperi, Baji koga je trenirao u Mančesteru. 

Videćemo šta će od svega biti, dosta zavisi od prodaja, veliko pojačanje biće i oporavljeni Zanioli, Roma želi i Vajnalduma iz Liverpula koji je slobodan igrač...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke