Murinjo ima ponudu, vraća se u jednu od najjačih liga?

Autor: Boris Jovanović
sreda 21.04.2021.
16:02
Izvor: Sportske.net

Moraće istina da smanji apetite...

EPA-EFE/Neil Hall / POOL
EPA-EFE/Neil Hall / POOL

Povezane vesti

Izgleda da će Žoze Murinjo dobiti ponudu.

Naime, uzeo je odštetu, insistirao prilikom napuštanja Totenhema da nema potrebe da pravi pauzu, veruje da će se za njega naći klub.

U ovom trenutku jasno da će pauzirati do leta, ima vremena da razmisli. Mnogi su skeptični veruju da su za njema zatvorena sva vrata u PL gde je trenirao tri kluba, i da eventualno može da naplati ime u Aziji ili MLS. Za klupu Portugala je još rano, Fernando Santoš nema nameru da se povuče, pa će biti zanimljivo videti gde nastavlja karijeru. 

Kako se priča, gleda ka Španiji. Naime, Piter Lim gazda Valensije nije zadovoljan sezonom u kojoj klub ostaje bez Evrope, "Slepi miševi" su trenutno u sredini tabele, tu će i najverovatnije ostati, mada su bliži ekipama koje se bore za opstanak nego Evropi.

U svakom slučaju Havi Grasija će otići na kraju sezone, a Lim koji je svojevremeno želeo da kupi Liverpul, a blizak je generaciji 92 Junajteda (otuda nesrećna epizoda Gerija Nevila na "Mestalji), želi Murinja. U odličnim je odnosima sa Mendešom, Murinjo bi jasno trebalo da smanji pretenzije kada je novac u pitanju, ali je Valensija dobra prilika da se vrati u biznis. Podsetimo, osim kao pomoćnik u Barsi krajem prošlog veka, radio je u Realu od 2010. do 2013. kada je osvojio jednu titulu i kup Španije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke