Murinjo je prošlost ovo su četiri kandidata za klupu "Pevaca"

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 19.04.2021.
11:48
Izvor: Sportske.net

Danijel Livi povukao neočekivani potez, ima li keca u rukavu?

EPA-EFE/Adam Davy
EPA-EFE/Adam Davy

Povezane vesti

Gotovo je, pre nego što se bilo kod nadao i pre nego što je iko očekivao. Žoze Murinjo je smenjen samo šest dana pred finale Liga kupa protiv Sitija.

Nakon serije loših rezultata, ispadanja iz LE, uručen mu je otkaz godinu i nekoliko meseci pre isteka ugovora.

Spekulisalo se da Totenhem nema novca ali oni će morati da mu isplate odštetu veću od 20 miliona funti...

Ali, ko će ga naslediti, tim će voditi Rajan Mejson ili Kris Pauel, možda i do kraja sezone, no, sigurno da će Livi tražiti novo zvučno ime.

Želja je Nagelsman, ali on ima ponudu Bajerna. Sa druge strane dešavanja oko Superlige su takva da bi mladi nemački trener mogao da bude jedan od onih koji će želeti da se oprobaju na najvišem nivou.

Drugo ime je Brendan Rodžers, ali ako Lester bude igrao Ligu šampiona nije jasno zbog čega bi prihvatio Totenhem, mada je u pitanju veći klub. 

Priča se o ponudi Stivenu Džerardu, Liverpul i Totenhem nisu neki rivali, pa bi to moglo da bude rešenje, a ne treba zaboraviti ni Maksa Alegrija koji čeka priliku u Engleskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Monday, 19.04.2021
12:15

"mada je u pitanju veći klub". Kako je veci klub? Lester je osvojio titulu u PL, Totenhem jos nije. U LS igraju skoro pa podjednako, tako da ne vidim sta bi to Rodzers dobio posebno kad se zna da je Tot u problemu s lovom i da je Levi tezak lik.