Murinjo na meti bivšeg kluba Aleksandra Stanojevića? Poziv druge najbogatije kompanije na svetu!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 16.05.2024.
13:00
Izvor: Sportske.net

​Žoze Murinjo (61) ostao je bez posla od početka kalendarske godine kada je dobio otkaz u Romi.

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Portugalca od tada povezuju sa mnogim klubovima širom sveta, nedavno i sa Fenerbahčeom gde bi se za klupu turskog velikana mogao boriti sa Vladom Ivićem, a iz Saudijske Arabije stiže informacija da je "Posebni" na meti tamošnjeg drugoligaša Al Kadisije.

Neće klub u vlasništvu Aramka, druge najbogatije kompanije na svetu, još dugo biti u drugoligaškom društvu pošto je pod vođstvom španskog trenera Mićela ubedljivo izborio plasman u elitni rang takmičenja.

Murinjo je nedavno govorio da ne bi imao ništa protiv da pronađe angažman u Saudijskoj Arabiji, ali je odustao od ponude Al Šababa jer je smatrao da projekat ne zadovoljava njegove ambicije.

Al Kadisiju su u prošlosti vodili brojni treneri sa Balkana, između ostalih i bivši trener Partizana Aleksandar Stanojević 2018. i nekadašnji strateg niškog Radničkog Aleksandar Ilić 2022. godine.

Primera radi, prošle godine je na klupi tima iz Kobara sedeo Robi Fauler kojeg je u oktobru zamenio nekadašnji fudbaler Reala iz Madrida i reprezentacije Španije.

Možda je vreme za povratak "Posebnog"?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke