Murinjo nas opet sve prevario, novac najmanje bitan, stiže pred najbolje navijače u Evropi!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 23.10.2019.
10:01
Izvor: Sportske.net

Spreman i da se odrekne velikih primanja, ovo je plan!

Epa/Alessandro Di Marco
Epa/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Izgleda da je Žoze Murinjo blizu dogovora. Ali, ne sa Totenhemom ili Realom kako se sugerisalo, već da cilja Nemačku. I to ne Bajern koji Ralfa Ragnika vidi kao zamenu za Nika Kovača, već najvećeg rivala Dortmund.

Borusija nije zadovoljna radom Lusijena Favra u Bundesligi, mnogi su verovali da ove godine imaju dobre šanse za titulu, no dobili su samo polovinu utakmica, i mada igraju dobro u Ligi šampiona, neuspesi protiv Intera bi mogli da poteraju trenera ka izlazu.

Tu na scenu stupa Murinjo, naime, Portugalac uči nemački spreman je da se odrekne velike plate, da smanji apetite kako bi seo na klupu žuto-crnih.

Njegov motiv?

Obećavajući projekat, niz mladih talentovanih igrača kakvi su Sančo, Vejgl, Brandt, ali i etabliranih profesionalaca, Rojsa, Humelsa, Paka Alkasera, Vitsela i ostalih.

Veruje se da bi Murinjo iz ove ekipe izvukao najviše, da bi promena na zimskoj pauzi i par pojačanja doprineli da Portugalac brzo sprovede svoje zamisli, ali i da na proleće juriša na titulu.

Kako rekosmo Borusija večeras gostuje Interu, vode u grupi, ako ostanu neporaženi, napraviće veliki korak ka top 16.

Murinja bi svakako "Žuti zid" dočekao ovacijama, on je veliko ime, a sigurno da sa talentovanim igračima kojima raspolaže može da parira Bajernu i ponovi Klopov uspeh, osvoji titulu u Nemačkoj.

On je u stalnom kontaktu sa Vackeom, predsednikom "Milionera", Borusija posle "Meace" igra sa najvećim rivalom Šalkeom, neuspesi u ta dva meča bi verovatno značili kraj za Švajcarca koji je na klupi drugu sezonu,

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Wednesday, 23.10.2019
10:57

Ovo bi bilo super

avatar
REVØLT
Wednesday, 23.10.2019
10:54

Vejgl LOL Borusija i Murinjo kao pile i rokerica...

avatar
Amalainter
Wednesday, 23.10.2019
10:42

Bilo bi interesantno...

avatar
Visca Barca
Wednesday, 23.10.2019
10:22

De mi reci kad Valverde dobija otkaz i ko ce biti novi trener Barce. Koliko samo ti trenera nosis na dusi i za svakog je zamena ni manje ni vise nego Murinjo, jos samo da bude u kontakt sa upravom Milana i Arsenala i lista ti je kompletna.

avatar
Red blood
Wednesday, 23.10.2019
10:14

Murinjo na klupi jednog od najofanzivnijih timova?
Ne pije mi vodu..

avatar
Wednesday, 23.10.2019
18:03

Tacno rako, to bi bio greh...