Murinjo očajan u Zagrebu, igrači će se postideti posle ovih reči

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 18.03.2021.
22:11
Izvor: Sportske.net

Jedna od najgorih večeri za Portugalca.

EPA-EFE/ANTONIO BAT
EPA-EFE/ANTONIO BAT

Povezane vesti

Menadžer Totenhema Žoze Murinjo bio je jako razočaran nakon eliminacije u Ligi Evrope od zagrebačkog Dinama na Maksimiru ukupnim rezultatom 3:2 u izvanrednoj večeri trostrukog strelca Mislava Oršića.

Dinamo se stigao u prestonicu Hrvatske sa dva gola prednosti i već je bio jednom nogom u četvrtfinalu, ali je očajnom igrom završio takmičenje.

Nakon meča portugalski stručnjak nije krio razočarenje.

"Razočaran sam zbog različitog stava koji su moji igrači imali u odnosu na protivničke. Žao mi je što moj tim nije pokazao ne samo osnove fudbala, već ni osnove života, a to je da poštujemo posao i dajemo sve", rekao je Murinjo po završetku meča.

Krivo mu je što njegov tim nije izgledao na terenu kao da igra važan meč, a otkrio je da je ušao u svlačinicu Dinama da im čestita.

"Žao mi je što je tim koji ne vodim pobedio u odnosu prema igri i stavu na terenu", rekao je Murinjo.

Totenhem je nakon ovog poraza značajno umanjio sebi šanse da se domogne Lige šampiona, pošto zaostaje šest bodova nad četvrtoplasiranim Čelsijem, 10 kola pre kraja sezone.

Nema sumnje da će ovaj poraz dugo biti na teretu Murinju, a priliku da bar malo skrene pažnju sa njega fudbaleri Totenhema imaće u prvenstvenom okršaju protiv Aston Vile u nedelju. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke