Murinjo odgovorio Kasanu i to prljavim vešom, kakve veze ima Marko Livaja?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 09.04.2023.
09:08
Izvor: Sportske.net

Portugalac nije ostao dužan...

EPA/STR
EPA/STR

Povezane vesti

Gostujući kod Kristijana Vijerija na Bobo TV, Antonio Kasano je napao Murinja, rečima da ne voli fudbal, da je samo glumac i da koristi igru jedino da bi držao konferencije za štampu i pravio scene kraj aut linije. On je poručio slavnom treneru da je bolje da se okuša u niskobudžetnim filmovima, umesto treniranja Rome.

Ovo je Kasanov stil, često vređa trenere, Alegri je stalno na udaru, ali mu niko ne odgovara, niti ulazi u polemike, jednostavno to je Antonio Kasano.

Samo, Murinjo nije kao drugi.

Naravno da je na konferenciji za novinare posle pobede protiv Torina imao šta da kaže o Kasanu.

"Mi radimo, on se zabavlja. Nije kao drugi komentatori koji to vide kao posao, on uživa da vređa ljude. Smešno je da priča o meni, Kasano nije osvojio nikada ništa, jedan Superkup kada nije igrao. U Realu ga pamte po bundi, u Interu nije podigao ni kup Lombardije", u svom stilu je poručio Murinjo, podsećajući šta je osvojio sa Interom, Romom i Realom, u tim timovima bio je i Kasano tokom karijere, nikada ga Murinjo nije trenirao.

Portugalac je onda izvukao prljav veš, priču iz Kasanove prošlosti u Interu.

Naravno da je Murinjo to neko pričao, jer je on već otišao iz Intera kada je Kasano stigao.

"Dragi Antonio, pazi se, imaš 40 godina, ja 60. Uvek dođe neki Marko Livaja, znaš šza se dešava...", rekao je Murinjo.

Dakle, o čemu se radi.

Hrvatski reprezentativac koji se posle više od deset godina vratio u Hajduk iz čije je škole otišao u Inter je uspeo da se probije u prvi tim tamo negde 2012. posle pozajmica u Luganu i Ćezeni. Poznat kao težak karakter, pa zašto ne reći i nasilnik (našeg Ivana Radovanovića je udario tokom treninga Atalante ), sukobio se sa Kasanom. Priča se da je izbila tuča između dvojice "loših momaka" i da je Kasano izvukao deblji kraj. 

Murinjo je to iskopao kao poruku svom kritičaru, sada Apenini čekaju da se oglasi "Fantantonio".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke