Murinjo posle Alijeve magije - nagoveštaj veće minutaže?

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 25.02.2021.
11:15
Izvor: Sportske.net

Englez pokazao da nije zaboravio da igra fudbal.

EPA-EFE/John Walton / POOL
EPA-EFE/John Walton / POOL

Povezane vesti

Menadžer Totenhema Žoze Murinjo oduševljen je velikim povratkom zaboravljenog Dele Alija, koji je u sredu uveče postigao spektakularan pogodak makazicama protiv Volfsbergera u Ligi Evrope.

Svojevremeno jedan od najboljih engleskih fudbalera potisnut je u drugi plan od dolaska Murinja, a retke šanse koje dobija u Ligi Evrope i mečevima u kupu očigledno zna da iskoristi.

Zimus se spominjalo da će otići u PSŽ, ali se ispostavilo da je dobro što je ostao u Londonu.

"U ovom momentu kada igramo na svaka tri dana i kada nam predstoji čak 10 utakmica u martu vratiti Alija na ovakav nivo je neverovatno", rekao je Murinjo na konferenciji posle meča.

Progovorio i o samom golu, koji je došao samo dan nakon majstorije Olivijea Žirua u Ligi šampiona.

"Gol o kojem ne bi trebalo trošiti reči, zato što ga je video ceo svet na TV-u. Nema potrebe bilo šta komentarisati, međutim za mene je ključna stvar kako vidim njegov ceo nastup", dodao je Portugalac.

Pohvalio ga je da je u svim segmentima igre bio izuzetan, bez obzira na to što se vidi da mu nedostaje svežine, a što je najosetnije u momentima kada meč ulazi u završnu fazu.

Podsetimo, Totenhem je u sredu uveče obezbedio plasman u osminu finala Lige Evrope ubedljivom pobedom protiv Volfsbergera 4:0 (ukupan rezultat 8:1), a u nedelju ih čeka duel protiv Barnlija u Premijer ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke