Murinjo potvrdio lošu vest, još jedan igrač završio sezonu

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 09.03.2020.
19:45
Izvor: Sportske.net

Ovo je neverovatno.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Totenhem je uklet ove sezone, ili neko ne obavlja svoj posao kako treba?

Uglavnom, nema tog igrača Totenhema koji nije barem jedan deo sezone proveo van stroja zbog povreda, a Žoze Murinjo je danas potvrdio još jednu veoma lošu vest.

Portugalac je na konferenciji za medije uoči utakmice sa RB Lajpcigom rekao da Stiven Bergvajn više neće igrati ove sezone.

On je doživeo povredu članka na gostovanju Barnliju, a Murinjo je danas rekao da ne očekuje da se on vrati pre kraja sezone.

"Stiven? Ne, zaista se ne nadam da će se vratiti ove sezone", kratko je rekao Murinja.

Kako nema ni Sona, ni Kejna, ovo je još jedan razlog zbog kog je pred Totenhemom nemoguća misija u utorak u Lajpcigu i do kraja sezone u borbi za četvrto mesto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Monday, 09.03.2020
23:48

A covek je dosap da zameni sona i kejna

avatar
Mak-Juventino
Monday, 09.03.2020
22:55

Stvarno neverovatno

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 09.03.2020
21:19

Kakav mu je samo tim ostavio Poketino trebalo je mozda samo par jos igraca da dovede tamo gdje treba i imao bi extra naslijedjen tim.Ovako ce ih unistiti sto kadrovski prodajama i ne iskoristavanjem onoga sto mu je Poketino ostavio sto sa losom defanzivnom igrom.Poketinov Totenhem je mogao i sa najacim timovima PL i LP da odigra napadacki i izadje na kraj a Murinjo ce ih totalno unistiti.Ako su htjeli nekoga drugoga da dovedu trebao je biti neki trener ofanzivnog stila i ko bi kao i Poketino mlade igrace forsirao i davao im priliku za igru.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 10.03.2020
19:09

Poketino je otisao kad je bio 11 na tabeli dosli su do petog mesta i LS i onda su se povredili svi koji daju golove. Oni sad nemaju ko gol da im da...

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 11.03.2020
18:45

Nije samo stvar u tome vec doveli su defanzivnog trenera na tim koji je sa svima igrao otvoreno.Igra im je jako losa trebali su angazovati nekoga ko forsira fudbal koji je ovaj tim pod Poketinom igrao dakle ofanzivnog karaktera a ne da tim koji je do juce igrao finale LP i bio konstantno u top 4 sada igra bunker cak i sa slabijim od sebe.