Murinjo "prevaspitao" Ejbrahama, Englez otkrio detalje

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 14.11.2021.
16:21
Izvor: Sportske.net

Odmah naišao na Žozeove metode.

 EPA-EFE/ETTORE FERRARI
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Povezane vesti

Engleski fudbaler Tejmi Ejbraham otkrio je koji mu je savet rekao Žoze Murinjo po dolasku u Romu i koji mu je omogućio da sa drugačijim pristupom prilazi utakmicama.

Bivši napadač Čelsija je u smiraj prelaznog roka pojačao Romu, a već prilikom prvog susreta sa Murinjom dobio je savet od trofejnog portugalskog trenera.

"Žoze mi je rekao da budem monstrum. Rekao je da sam previše fin i da moram da budem agresivniji. Ne možete uvek da budete fini na terenu, potrebno je da pokažete karakter, da pomalo uplašite defanzivce protivničkog tima i mislim da sam sve bolji po tom pitanju", rekao je napadač koji nije iskazao sav potencijal u Čelsiju.

Dodao je da je još mlad i da ima prostora za napredovanje, zatim je otkrio da je igranje u Seriji A daleko teže i zahtevnije nego u Engleskoj.

"Nisam očekivao da će biti toliko teško u Seriji A. Igrači su veoma pametni i odbrana je izuzetno važna. U Engleskoj mi samo napadamo, napadamo, napadamo. Ja sada učim kako da se preilagodim. Moram da nastavim da radim i nadam se da će me selektor pratiti", zaključio je napadač koji je od letošnjeg dolaska na "Olimpiko" na 17 utakmica postigao pet golova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke